Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale pomyśl sobie że inne kobietki jakoś jeszcze żyją choć mają już dzieciaki odchowane
Dasz radę - wierzę w Ciebie ;-) Zdrówka dla dzieciaczków życzę 
I wogóle - waga prawie 2900, ruchliwa jak diabełek i w sumie nie zostaje mi nic innego jak dostosować się do zaleceń lekarza, przestać się oszczędzać i rodzić naturalnie
Bo doktorek dał mi delikatnie do zrozumienia że przenoszenie mi nie grozi i że mogę w każdej chwili zacząć już rodzić
A moje dziecko chwilami jest bardzo za - tylko chyba nie bardzo wie jak się za to zabrać 

Malenką będziesz niedługo tuliła w ramionach

hi hi
.
Powodzenia
. Pozdrawiam i miłego weekendu:-)
. Tylko nie przemęczajcie się przy świątecznych porządkach - no chyba że lekarz zalecił ;-)słyszałam o tym ale niestety ten dojazd nie zawsze mogę wziąc Gabrysię ze sobą ,postaram mu sie pomóc na miarę swoich umiejętności .Tylko cierpliwości czasem brak ,chęci nigdy nie zrażam się a co do sprzątania mąz posprzątal w sobotę a w niedzielę trochę się ścielismy i niedziela była cicha Tak w sumie jak teraz sie zastanawiam o co w ogóle poszloJoanna - przyszła mi jeszcze jedna myśl do głowy. Może cię to zainteresuje i jak będziecie chcieli to skorzystacie. W domu parafialnym przy kościele Św Józefa (na uroczysku) prowadzone sa korepetycje dla dzieciaków. Może byś tam posłała na tą matematykę dziecko? Nie wiem czy to coś by ułatwiło, bo wiem że dojazd zajmuje, a ty masz jeszcze dwójkę dzieci, ale...
Obydwoje po prostu nie mamy chwili wytchnienia a to Zuzia była przeziębiona ,Gabrysia po szczepieniu marudna ,Wojtek jak to Wojtek dwa dni lekcje odrabial 
IWONA ZDRóWKA wAM żYCZę JA zUZIę PUśCIłAM DZIś DO SZKOłY