reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hey :-) Pogoda wciąż paskudna, blee wróciliśmy z miasta niedawno, połazilismy po Sienkiewce, ale się dłużej nie dało bo co rusz ta mżawka siąpiła... :-/ młoda naciagnłea mnie na paskudnego drewnianego renifera, którego nazywa świnką, hehe podobny ;-)
Asiulka, dlatego pisałam że jeśli może to niech sobie pożyczy, bo nie każde dziecko lubi i nie każdej mamie pasuje :-) mi osobiście chusty nie pasują :-)
Mam nadzieje że w końcu się ta paskudna pogoda poprawi....

reklama
witam was mrizik , kamilka , asiulka dziękuje wam za gratulacie mam tylko nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jutro jadę z małą na wycieczkę , jutro napiszę nak było , żeby tylko pogoda dopisała :tak:.... pozdrawiam i dobranoc:-D

marla - mówisz i masz :-D
No i pogoda ładna a ja upupiona na tyłku w domu bo ciągle zdycham :-( Mam katar jak pieron a antybiotyk niewiele daje :-( We wtorek chyba pójdę po zmianę antybiotyku chociaż mamy małe pole do popisu w ciąży :-( Na pocieszenie zrobiłam pieczeń wołową i teraz mi się zapach po całym domu roznosi :-D Miło wreszcie czuć jakiś zapach nawet jeśli muli :-p

No nareszcie słońce heheh, rzeczywiście jak na życzenie ;-) Sol, bidulko, kuruj się. hehe ja też dziś pieczeń robiłam z gruszką i pomarańczą i gyrosa.. mhmm... co za zapach i smak, bajka... w ogóle coś mnie wzięło i z rana pomyłam okna i zmieniłam firanki, a potem pół dnia na dworze, Baśka taka wykończona że już zasnęła na noc :-) Teraz czekam na siostrę i idziemy do znajomych na małą nasiadówkę :-D

miłego wieczorku życzę :-)

mrozik dziękuję za życzenia:) 22 wiosny się ukończyło... stara jestem jak świat... jeszcze przez ten wózek do wszyscy mi mówią dzień dobry, nawet małolaty młodsze ode mnie o rok czy dwa... tragedia:baffled:

ciacho - to spóźnione ale szczere "Wszystkiego najlepszego" :-D
Gdzie ty stara? :szok: To co ja mam powiedzieć na moje 24? Ostatnio mój były sąsiad mi dzień dobry odpowiedział na ulicy jak szłam z Karolą - dopiero po chwili się zreflektował :-p :-D

I znowu na dwa dni jestem sama z Karolą :-( Misio właśnie pojechał do pracy i wróci w środę ok 11 a o 13 znowu do pracy więc tak na prawdę będę go miała dopiero wieczorkiem dla siebie :-( A wczoraj się wściekłam na teściów i powiedziałam że gucio a Karola więcej do nich sama nie pojedzie. Miała tam przebywać na naszych warunkach i zasadach a wczoraj się dowiedziałam że dziadki mają nasze zasady głęboko na względzie. Jak tak to ja mam w nosie takie coś i Karola będzie się z nimi spotykała tylko pod naszą obecność. Chcą ją wziąć we wtorek a ja już wiem że mogą mnie w nos pocałować a wnuczki nie zobaczą :wściekła/y: Małż mnie poparł chociaż bez przekonania :dry: Moje dziecko i nie pozwolę sobie na takie coś - oni mają w poważaniu nasze zasady to ja mam ich w poważaniu.

Sol - to dobrze że cie mąż poparł. Ja też nie lubię jak ja mówię jedno a dzadki robią swoje.

Wy dziewczyny na wiek to nie narzekajcie. Ja w tym roku już 31 będę miała :sorry2:. Wczoraj poszłam na bazarki po jakieś spodnie, bo na lato wszystko ciasne - jeszcze mi się nie udało zrzucić po tej ciąży - a mam w planie 16 jeszcze. No ale nie o tym chciałam. Podobały mi się jedne spodnie, a pani do mnie, ze niesttety tych to dla mnie nie będzie , bo to młodzieżóka, na nas juz takich nie szyją. Dla panie mam do zaproponowania taki - i pokazuje mi takie babcine :angry:. A do tej pory sie czułam młodo. Grubo, ale młodo :sorry2:. No ale pani mnie z błędu wyprowadziła.

Marla - ale masz powera teraz :-) A mnie się wogóle robić nie chce. Sterta prasowania czeka,a ja zasypiam razem z Wiktorią, zamiast robić

mrozik - no to ładnie Ci babka pojechała :-D Moja mama ma 50 na karku i chodzi do sklepu na Karczówkowskiej - ostatnio spodnie ma same młodzieżówki :-p A ja na bazarach muszę się zaopatrywać bo mam szerokie biodra i uda więc sklepy zwykłe odpadają bo nic na mnie nie pasuje. Ty chcesz jeszcze 16 schudnąć po ciąży? :szok: To ile ty przytyłaś? Ja teraz 72 ważę ale to przez tą zimę - za długa była i do tego hormony i mi się trochę odłożyło bo normalnie 65 trzymam i do takiej wagi wróciłam w 2 miechy po porodzie a przytyłam 14 kg. A po koleżance mnie już nic nie zdziwi - przytyła w ciąży 32 kg - przed ważyła 42 kg i schudła w 4 miechy po porodzie do 41 :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki
Dawno do was nie zagladalm
Nie bylo mnie jakis czas bo pojechalam na wakacje z tesciowa
do mojej mamy więc mialam dwie babcie na glowie. :szok:
Jakos to przezylam
Wkoncu pogoda dopisala w Kielcach wiec korzystam poki jest :-)
bo podobno jeszcze mają nadejsc ulewy
ale z pogodą to róznie bywa.

Sol Skąd ja znam te dlugie wyjazdy do pracy :-(

ciacho wszytskiego naj naj z okazji urodzin

reklama
truska - same się na to godzimy świadome plusów i minusów takiej pracy. Z drugiej strony trzeba się cieszyć że chłopcy w ogóle maja robotę :tak: A dwóch matek nad głową współczuję - ja bym chyba po kilku godzinach na swoich użyła siekiery :-p

A my dzisiaj spędziłyśmy fajny i miły dzień z moją mamą i siostrzenicą - jutro też przychodzą więc Karola nie będzie się nudziła a ja sobie odpocznę :-p A teściówkę jutro olewam i nie odbieram telefonu - po co sobie nerwy psuć :-p M niech sobie z nią gada :-p

Do góry