hey :-) Pogoda wciąż paskudna, blee wróciliśmy z miasta niedawno, połazilismy po Sienkiewce, ale się dłużej nie dało bo co rusz ta mżawka siąpiła... :-/ młoda naciagnłea mnie na paskudnego drewnianego renifera, którego nazywa świnką, hehe podobny ;-)
Asiulka, dlatego pisałam że jeśli może to niech sobie pożyczy, bo nie każde dziecko lubi i nie każdej mamie pasuje :-) mi osobiście chusty nie pasują :-)
Mam nadzieje że w końcu się ta paskudna pogoda poprawi....
Asiulka, dlatego pisałam że jeśli może to niech sobie pożyczy, bo nie każde dziecko lubi i nie każdej mamie pasuje :-) mi osobiście chusty nie pasują :-)
Mam nadzieje że w końcu się ta paskudna pogoda poprawi....
.... pozdrawiam i dobranoc

To co ja mam powiedzieć na moje 24? Ostatnio mój były sąsiad mi dzień dobry odpowiedział na ulicy jak szłam z Karolą - dopiero po chwili się zreflektował
Małż mnie poparł chociaż bez przekonania
Moje dziecko i nie pozwolę sobie na takie coś - oni mają w poważaniu nasze zasady to ja mam ich w poważaniu.
. Wczoraj poszłam na bazarki po jakieś spodnie, bo na lato wszystko ciasne - jeszcze mi się nie udało zrzucić po tej ciąży - a mam w planie 16 jeszcze. No ale nie o tym chciałam. Podobały mi się jedne spodnie, a pani do mnie, ze niesttety tych to dla mnie nie będzie , bo to młodzieżóka, na nas juz takich nie szyją. Dla panie mam do zaproponowania taki - i pokazuje mi takie babcine
. A do tej pory sie czułam młodo. Grubo, ale młodo