Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
.

! ! !
.Jeszcze trochę ponad miesiąc,ale mam cukrzycę,więc może być wcześniej.
,ja też taki chcę
.Gratuluję dobrego nastawienia i siły i wytrwałości.Kamilko,rodziłaś z mężem ?Jeśli tak to napisz co on na to,bo ja myślę nad porodem rodzinnym.Misia[/b] byłam już na dwóch wykładach:-) kurcze musimy się jakoś umówić!!
ja wczoraj siedziałam tam bliżej okna, drugi rząd od początku, maiałam czarną bluzkę na krótki rękaw a na to taką turkusową na ramiączka, bojówki za kolana:-)
a chodzisz na praktyczne zajęcia??
. Ja też rodziąłm naturalnie, nie bolało bardzo, nawet się ze mnie śmiały położne czy na pikniku jestem bo skurcze do 100% dochodziły, a ja je ledwo czułam 
. Ja rodziłam z mężem i naprawde pomógł, przypominał o oddechach, wycierał czoło , budził mnie (byłam troszkę zmęczona i przysypiałam ;-)). A ty jak zamierzasz rodzić? Ważne jest żeby facet chciał tam być, bo na siłę to nie ma co, jak jest bardzo wrażliwy to jeszcze zemdleje 
. Miesiąć już tylko ci został? Jej jak to szybko zleciało 

.
.

.
.
i chociaż mojemu się oberwało, dostawał co chwila opiernicz, to jednak jestem mu wdzięczna że był obok i poił mnie sokiem z gazy
bo nie miałam siły pić z butelki
Ale ta świadomość że on jest przy mnie dawała sporo sił
Będzie dobrze, zobaczysz ;-) A nawet jeśli maleństwo urodzi się w 38 tyg to tylko będziesz miała łatwiejszy poród, a dzidzia tak naprawdę będzie już donoszona ;-)
. Mam na nią straszną chęć, a Filipek dostanie bułę ;-)- bo ostatnio wcina, jak wprowadziłam gluten. Tylko żeby było ciepło 

. Nacieli mnie dużo, ale to nie boli.