reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

To ja jescze dwie lokalizacje dorzucę :-)
Jest jeszcze przy skżyzowaniu Warszawska z IX wieków (jedna w takim bloczku między pasami Warszawskiej przed samym skżyżwaniem z IX wieków, a druga przy IX Wieków, tam koło budynku TPSA -zaraz za tym nowo budowanym hotelikiem Ibis)

reklama
Dzieki dziolszki, bede szukała spidermana bo taki własnie moj syn sobie zarzyczył,musze to w tym tygodniu załatwic bo pozniej moze sie okazac ze nie maja albo co innego?a najlepsze ze nie wiem kiedy czas na to znajde, w pracy jestem od rana, wracam przed 17-ta i i tak z niczym zdazyc nie moge, a w czwartek mam ksiedza:no:

a nie mozesz obdzwonic wypozyczalni?? chyba ze daj wymiary synka to zapytam ja bo mam 3 po drodze a bede szla na spacer to zapytam

Kamilka dzieki, nie trzeba nie fatyguj sie, chyba i tak bede musiałą pojechac z Krystianem zeby przymierzył bo wieci ejak to jest z tymi rozmiarami on ma niby 98 ale czasem pasuje 92 a czasem 104, a jeszcze sie okaze ze za mały mu zarezerwuje i wtedy to bedzie klapa na całego, bo bardzo liczy na ten kostium, Kamilka mozesz popatrzec na kostiumy dla Twojego Adasia, tylko patrzec jak urosnie i tez bedziesz musiała szukac:-D:-D:-D:-D:-D

Kamilka - nie jestem katoliczką - może odmówić ksiądz chrztu w takiej sytuacji do momentu aż ja zostane katoliczką i weźmiemy ślub kościelny, byliśmy w kurii i czytałam sobie tam prawo kanoniczne. Zresztą nie ważne już, bo załatwiliśmy to siłą w kurii.

Teraz siedze i szyje ciuchy małej na chrzest.

Joasia - kobieto - jesteś wspaniałą matką i wspaniałą kobietą i nie daj sobie wmówić że jest inaczej!!!!!!

Witam.

Dawno mnie tu nie było - nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:confused:. Przepraszam,ze nic ostatnio nie pisze,ale od świąt mam szpital w domu. Najpierw chorowała mi starsza córa, teraz młodszy się męczy.Do tego dochodza obowiązki domowe. Nie mam czasu:zawstydzona/y:.

Pozdrawiam Was serdecznie.:happy2:

Hej wszystkim, wczoraj miałam wolne cały dzien sprzatała,- o ja glupia- bo obiecywałam sobie ze bede cały dzien lezała :-D:-D:-D- co w sytuacji kiedy ma sie dzieci jest oczywiscie nie realne :-D:-D:-D, a dzis wy:-Dyłam meza na wypad po wypozyczalniach strojów, bo juz coraz mniej czasu mi zostało, pozdrawiam do, buziaki :)

Kamilka - nie jestem katoliczką - może odmówić ksiądz chrztu w takiej sytuacji do momentu aż ja zostane katoliczką i weźmiemy ślub kościelny, byliśmy w kurii i czytałam sobie tam prawo kanoniczne. Zresztą nie ważne już, bo załatwiliśmy to siłą w kurii.

Teraz siedze i szyje ciuchy małej na chrzest.

Joasia - kobieto - jesteś wspaniałą matką i wspaniałą kobietą i nie daj sobie wmówić że jest inaczej!!!!!!
czyżby to o mnie? :zawstydzona/y::szok:

reklama
Czesc kobietki, melduje sie poniedziałkowo. Strój dla Krystianka wypozyczony, co prawda nie było spidermana akurat,ale dopasowalismy super wystarzałowy strój ninja:-D:-D:-D:-D, Krystianek zadowolony, wypozyczylismy w koncu koło mnie na czarnowie, synek zadowolony, a swoja droga ciekawe ile "nindzów" bezdie na tej zabawie?:-D

Do góry