reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

heheh no tak to zawsze jest zabawne jak kostiumy sie powtarzaja:-):-):-)

a tak wogole to i ja sie witam u nas stara bida jestem po szkole w weekend Adas u tescow a ja odpoczywam...

reklama
ja sie tylko przywitam bo Gabryśke mam w wannie jestem niezadowolona bo nic nie załatwiłam w WORD :wściekła/y: za pózno pojechałam i bylo ludzi 100000 muszę jechać jutro rano i odstac swoje :-:)szok: miłego wieczoru
SHIRAAINE DZIĘKUJĘ ;-) nie dam sobie nić wmówić mam nadzieje na następne spotkanie :tak::-D Lecę :eek:

Ale tym razem my zapraszamy Cię z Gabrysią do nas :tak::-D

A mi się dziecko z mężem pochorowało :baffled::eek: Karola ma Katar jak pieron, a M łamie w kościach, katar, kaszel, źle się czuje :no: To jeszcze mi szpitala w domu brakowało :no::szok:

Hej, Shiraaine współczuje Ci, u mnie jak na razie cisza, ale od czasu jak krystian do przedszkola poszedł to średnio raz na dwa tygodnie jakis wirus do domu przywlecze, i na zmiane z Marysia choruja, a teraz ciesze sie kazda chwila zdrowia u moich dzieci.

Ale tym razem my zapraszamy Cię z Gabrysią do nas :tak::-D

A mi się dziecko z mężem pochorowało :baffled::eek: Karola ma Katar jak pieron, a M łamie w kościach, katar, kaszel, źle się czuje :no: To jeszcze mi szpitala w domu brakowało :no::szok:
dziekuje za zaproszenie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak::-)
Masiula jesteś z Czarnowa? bo ja też i być może mijamy sie a może warto by sie poznać jak myślisz?:-D ja mieszkam przy Jagiellońskiej ;-)
byłam w WORD i dobrze ze wczoraj nie stałam dzis poszłam przede mną ok 7 osob także nie czekałam dlugo mam termin na 3 lutego na 10.30 na teorię :tak:milego dnia :-)

reklama
Asia - to nic tylko powodzenia Ci życzyć na testach :tak::tak::tak:

Karola dostała Zyrtek, Eurespal, Nasivin i Sterimar, do tego witaminy. Najgorzej z Eurespalem - to jest ohydne - sama bym tego nie wypiła i wcale się młodej nie dziwię że tym pluje :-p Ale z odciąganiem katarku i zakrapianiem noska też jest tragedia.
A na dodatek widać jej już ząbki i bolą ją jak pieron, nie daje sobie wogóle dziąseł dotknąć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A idzie jej kilka na raz :-:)-:)-(

Do góry