reklama
S
Sol
Gość
Joanna73
uzależniona od BB
ja sie tylko przywitam bo Gabryśke mam w wannie jestem niezadowolona bo nic nie załatwiłam w WORD
za pózno pojechałam i bylo ludzi 100000 muszę jechać jutro rano i odstac swoje :-
szok: miłego wieczoru
SHIRAAINE DZIĘKUJĘ ;-) nie dam sobie nić wmówić mam nadzieje na następne spotkanie
Lecę 

SHIRAAINE DZIĘKUJĘ ;-) nie dam sobie nić wmówić mam nadzieje na następne spotkanie

S
Sol
Gość
Ale tym razem my zapraszamy Cię z Gabrysią do nas 

A mi się dziecko z mężem pochorowało
Karola ma Katar jak pieron, a M łamie w kościach, katar, kaszel, źle się czuje
To jeszcze mi szpitala w domu brakowało 

A mi się dziecko z mężem pochorowało

Hej, Shiraaine współczuje Ci, u mnie jak na razie cisza, ale od czasu jak krystian do przedszkola poszedł to średnio raz na dwa tygodnie jakis wirus do domu przywlecze, i na zmiane z Marysia choruja, a teraz ciesze sie kazda chwila zdrowia u moich dzieci.
Joanna73
uzależniona od BB
dziekuje za zaproszenie i życzę szybkiego powrotu do zdrowiaAle tym razem my zapraszamy Cię z Gabrysią do nas
A mi się dziecko z mężem pochorowałoKarola ma Katar jak pieron, a M łamie w kościach, katar, kaszel, źle się czuje
To jeszcze mi szpitala w domu brakowało
![]()

Masiula jesteś z Czarnowa? bo ja też i być może mijamy sie a może warto by sie poznać jak myślisz?

byłam w WORD i dobrze ze wczoraj nie stałam dzis poszłam przede mną ok 7 osob także nie czekałam dlugo mam termin na 3 lutego na 10.30 na teorię

Joanna73
uzależniona od BB
Na Jagiellońskiej bliżej Szumena
reklama
S
Sol
Gość
Asia - to nic tylko powodzenia Ci życzyć na testach 

Karola dostała Zyrtek, Eurespal, Nasivin i Sterimar, do tego witaminy. Najgorzej z Eurespalem - to jest ohydne - sama bym tego nie wypiła i wcale się młodej nie dziwię że tym pluje
Ale z odciąganiem katarku i zakrapianiem noska też jest tragedia.
A na dodatek widać jej już ząbki i bolą ją jak pieron, nie daje sobie wogóle dziąseł dotknąć

A idzie jej kilka na raz :-
-
-(

Karola dostała Zyrtek, Eurespal, Nasivin i Sterimar, do tego witaminy. Najgorzej z Eurespalem - to jest ohydne - sama bym tego nie wypiła i wcale się młodej nie dziwię że tym pluje

A na dodatek widać jej już ząbki i bolą ją jak pieron, nie daje sobie wogóle dziąseł dotknąć