Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a dziwne, bo wg mnie to on nie ma posmaku cytrynowego wcale i smakuje ohydnie 
Karola na syropek zareagowała super - prawdę mówiąc jest w lepszym stanie niż ja czy M. Ona prawie zdrowa i szaleje a my padnięci nad nią nie nadążamy
Dostaje też tran - nawet nim nie plujea dziwne, bo wg mnie to on nie ma posmaku cytrynowego wcale i smakuje ohydnie
Dzisiaj udało mi się powiesić pierwsze firanki w oknach, jutro niedziela więc nici z wiercenia, ale w poniedziałek zamontuje dwa pozostałe karnisze.
Kończe bo Kaja się budzi ;-)

,ale ostatnio naprawdę nie daje rady. Generalnie od świąt jesteśmy chorzy, nie możemy sie tego pozbyć. Dziś byłam z Kubą u lekarza i ma zapalenie oskrzeli i zastrzyki:-(. Był już jeden rano i mały był dzielny w trakcie dawania,ale potem tak załośnie płakał.:-(
.
Witam.
Wstyd mi,że się nie udzielam,ale ostatnio naprawdę nie daje rady. Generalnie od świąt jesteśmy chorzy, nie możemy sie tego pozbyć. Dziś byłam z Kubą u lekarza i ma zapalenie oskrzeli i zastrzyki:-(. Był już jeden rano i mały był dzielny w trakcie dawania,ale potem tak załośnie płakał.:-(
Zdrówka dla wszystkich życzę.
Pozdrawiam.![]()
Ja padam na pysk, ale się nie skarżę, nie mam takiego prawa :-( Karola jutro rano bierze ostatnią dawkę antybiotyku i chyba z nią pojadę na kontrolę do lekarza po południu.
glowa do ory będzie dobrze takie dolki ja też mam często bo wszystko na mojej glowie 

i on śmie triwedzić że nie maja kasy (Gabi nic nie dostała od chrzestnego na mikołaja ) powiem tylko ze ponad 3 tys a my z mężem przy zwrocie na 3 dzieci mamy 500zł 
Jaki mtrzea być bezczelnym żeby sie tlumaczyć że nie ma sie pieniedzy na prezent dla dzieccka i dlatego sie wpieniłam My z mężem mam y na miesiac na oplaty i życie 1200 a on 4 tys
i jakos zyjemy dzieciiom nic nie brakuje a najśmieszniej to jet to ze ona jeszcze szuka i kombinuje zeby dostac rodzinne i pielęgnacyjne na 18-letniego syna