Masiula
marzec' 05,styczen' 07
Iwonka nie przejmuj sie ,ja tez mam w rodzinie takiego wyrodnego wujka, który wiecznie twierdzi ze ma malo pieniedzy i na wszystko mu brakuje, pomijajac to ze jego sprzet wedkarski jest wart tyle co pół naszego mieszkania, a oststnio to kupił sobie malucha, przerobił go na takiego sportowego i jezdzi sobie nim na ryby bo mu szkoda swojego nowego citroena

Ci bogaci tak maja ze zawsze im mało, i zawsze sa najbrdziej pokrzywdzeni.

Ci bogaci tak maja ze zawsze im mało, i zawsze sa najbrdziej pokrzywdzeni.
glowa do ory będzie dobrze takie dolki ja też mam często bo wszystko na mojej glowie 
i jakos zyjemy dzieciiom nic nie brakuje a najśmieszniej to jet to ze ona jeszcze szuka i kombinuje zeby dostac rodzinne i pielęgnacyjne na 18-letniego syna 
nie są już z moja matką od dawna, więc widzę co się dzieje. My będziemy mieli ok 4 tys zwrotu ale cóż z tego jak pójdzie na spłaty kredytów? :-( Nam też starcza od 1 do 1 -go bo mamy dwa kredyty - łącznie ok 1000 zł i tak będzie przez najbliższe 30 lat - tyle że raty będą maleć. Na dodatek ciągle coś trzeba dokupić do mieszkania, zrobić opłaty, kupić jedzenia i koniec - po pieniądzach
A mój stary nie ma jak nam pomóc choć zarabia jakieś 6 razy tyle co mój mąż. Ale on nie ma kasy