reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam w sobotę.

Ależ nam się pogoda popsuła:baffled:. Oby tylko z tego śniegu coś zostało,a nie chlapa znowu.

Wszystkim choraskom dużo zdrówka:tak:

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę:happy:

reklama
a ja sie tylko przywitam smutno i spadam bo Gabi w szpitaliku i muszę jechać zmienić męża :-:)-:)-:)-(egzamin pod znakiem zapytania we wtorek bo nie wiem kiedy Gabi wypiszą :-:)no: opowiem jak juz wróci wszystko w miarę do normy

Joanna73
iwona.c28
Shiraaine
Masiula
kamilka87
asiulka271
mrozik_j
roberta_
kalka24
mamjakty
Rudson
misia.08
cina
AHaa
kraf83
juliasz
To lista dziewczyn z dostępem do wątku zamkniętego.
Jeśli któraś nie została dopisana - pisać do mnie to będziemy działać :-p

A w ogóle to Tesco super działa na dzieci - Karoli o mały włos łepek się nie ukręcił z ciekawości :-D:-D:-D

Czesc, ja juz w pracy, zwlec sie dzisiaj z łózka nie mogłam.W sobote nocka zarwana bo gosci mielismy, a wczoraj jak na złosc spac mi sie nie chciałao i ogladalismy z małzem "włatców móch" chyba do północy, no a dzisiaj taki niedobitek ze mnie ze szok:szok::szok:,
Shiraaine na moje dzieci tesco tez tak działa, tylko ze one juz sa starsze od twojej Karolci i czasmi siła perswazji nie działa:-D:-D:-D:-D:-D

Joanna o kurde, a co z Twoja Gabisia??? Napisz jak znajdziesz chwilke, zdróweczka dla małej ksiezniczki

Dobrzez z tym zamknietym, bo teraz to tyle psycholi sie czai ze starch nawet na forum dla mamuś pisac.
Odezwijcie sie bo zanudze sie w tej robocie:-D:-D:-D:-D

DZień dobry.

Jak dziś zimno brrry:baffled:. Tylko zakupy zrobiłam i nie mam zamiaru więcej z domu wychodzić.

Joasiu co sie dzieje z Gabi:confused::-(. Jak sobie radzisz? Kto jest ze starszymi dzieciaczkami? Przytulam i życze szybkiego powrotu małej do domku:tak:

Ostatnia edycja:
Info odnośnie Gabi na zamkniętym.
A ja mam dla was taką propozycję - szukam tematu na pracę inżynierską i ... więcej na zamkniętym.

witam Tak jesteśmy juz w domku ja jestem psychicznie zmaltretowana i mam tylko nadzieję ze teraz będzie lepiej Mamy oczywiście dietę a potem musimy za jakieś 3 tygodni zacząc diete bogatoresztkową .A wszystko to dlatego ze Gabi ma zaparcia i lekarka w szpitaliku zainteresowła się że raz tylko w sumie wczasi pobytu się zalatwiła i mamy na razie stosować dietę i czeka nas wizyta w poradni Gastrologicznej Tyle bo jestem padnięta :sorry2:

reklama
Hej.

Joasiu najważniejsze,ze jesteście już w domku, teraz będzie wszystko prostsze, dużo zdrówka:tak:

Pozdrawiam:happy:

Do góry