reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Jest temat o mamusiach :) więc niech i będzie o przyszłych mamusiach co wy na to?:> kto sie dopisuje??

Ja jestem w 35 tygodniu :)

reklama
Hej dziewczyny :) ja jestem z okolic kielc :) Mam 21 lat i jestem w 35 tygodniu i spodziewam się córci :)
Mogę dołączyć??
WItam! Ja nie decyduje ale na moje mozesz dolaczyc. Pierwszy dzidziuś? ja mam juz córeczke 2 latka i 2 mc i jestem na etapie starań o 2 dzidzi. Staramy sie od 8 mc i nie wychodzi nam tzn jeszcze nie zciążyłam.

Pewnie że możesz dołączyć ;-). A gdzie planujesz rodzić? krlnk - strasznie trudny nick masz :-p
Wictoria - a ty gdzie rodziłaś? Chodzisz teraz do jakiegoś gina czy na razie sami się staracie bez "wspomagania"?

Przyszłych jeszcze chyba u nas mało, ale dwie starające są, ale chyba niezaciążą zanim urodzisz, bo mało ci już zostało ;-)

zawsze może jakaś dołączy- poczekam cierpliwie hehe :) ano niewiele a tak sie dłuży ehh :)

mrozik_j mój nick jest od imienia :) dodaj samogłoski i wychodzi KaRoLliNKa ;) hehe
a rodzić będę na kościuszki :)

Witam! nim sie obejzysz twój maluszek bedzie na świecie i za przeproszeniem :-):tak:nie bedziesz miała czasu sie po pupie podrapać:-D Pozdrawiam i zdrowia zycze

Dzień dobry wszystkim!!!! Rodziłam na kościuszki bo z tamtąd mam lekarza prowadzącego nazywa się Raczek:tak: Na razie staramy sie bez wspomagaczy wrociliśmy 3 mc temu z uk i kazałmi poczekać na wspomagacze:-) czasem sie złoszcze bo nie wiem dlaczego od tak dlugiego czasu nam sie nie udaje ale jesli w tym cyklu też sie nie uda mam sie zglosić do lekarza i prawdopodobnie bedziemy robic badania:-( Co do lekarza to jestem zadowolona prowadzil mnie przez całą ciąże przyjmował w szpitalu jak miałam wątpliwości i coś sie działo robil mi cesarke wiec na razie jestem na prawde z niego zadowolona :-)

reklama
Hej kobietki, witam z samego ranka, :tak:,
Witam wszystkie nowe koleżanki

Ja jak na rzie w tej samej firmie, do konca misiaca, wczoraj zainstalowali mi neofon :-D:-D:-D, ale tak zwlekałam ze nie zdazyłam go wypróbowac "niestety",

Zdrróweczka dkla wszystkich chorowitków:tak:

Do góry