reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Asiulka, Masiula - my też zdrówka życzymy. Nie zapomnijcie o pączusiach :sorry2:
vviktoria - trzymamy, trzymamy :tak:

reklama
Dzień dobry.

Ostatnio sie nie odzywam,ale zwyczajnie brakuje mi czasu. Na szczęście z chorobami się uporaliśmy i jesteśmy zdrowi, Natalka wyjechała na ferie do babci,a my urzędujemy sami;-).

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka:tak:

Pozdrawiam.:happy:

Witamy pączkowo :-D
My rano pojechaliśmy po zakupy a potem robiłam pączki - własnie Karo wpierdziela jednego aż jej się uszy trzęsą.
Miłego tłustego dnia :-D

ja sie witam wieczorowo teznie ma mza duzo czasu odkąd Gabi jest na diecie bogatoresztkowej :wściekła/y: dzieci ferie spedzaj w domu ida tylko przed poludniem na 2 godzinki do biblioteki na zajecia plastyczne A ja sie przyznam ze zjadlam dzis 3 paczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i odpokutjue za to obzarstwo na pewno :rofl2: cale szczesci ze chorobsko juz nas opuscilo Pozdrawiam :-D

Dzień dobry wszystkim to sie pochwaliłam z tymi wirusami a moja niunia dzisiaj chora jak na razie tylko gorączka ale zwykle tak to sie zaczyna :baffled: a tu weekend sie zbliza i miałam plany mielismy jechac na basen a tu nici z basenu:no: Pozdrawiam

Ja juz z domciu skrobe, ale sie ciesze ze juz weekend, wreszcie sie wyspie- o ile dzieci pozwola:-D:-D:-D:-D

wiktoria widze ze u ciebie tak jak u mnie, jednego dnia sie pochwaliłam ze dzieci zdrowe to na drugi dzien do lekrza leciałam, na szczescie u mnie nic powaznego , okazało sie ze to kaszel "pokatarowy" i ma szybko przejsc.

Zdrówka wszystkim życze i miłych ostatków, a gdzie sie wybieracie ?

Witam dawno tutaj nie zagladałam
u mnie z nowosci tyle ze malego odstawiłam od piersi :-)

DZIEN DOBRY!!! u nas szok po prostu:szok: moja corcia skonczyla goraczkowac a juz nastepnego dnia kaszel nie wiem co jest grane ale ciagla cos sie przyplatuje przeciez taki mroz byl na dworze te wstretne wirusy powinny pozdychac:crazy:

reklama
witam Gabrysia znowu chora mialam jej robic urodziny w niedzielę ale nici z imprezy :-(gorączkuje od wtorku bylismy u lekarza i ma anginę ja juz mam dosc jeszcze dzis mam ostaTnia godzine jazdy a w poniedzialek ma zdawac testy w WORD MAM DOSC :wściekła/y::wściekła/y:chorob prawa jazdy dzieci i meza i wogle nic mi sie nie chce pozdrawiam:-(

Do góry