reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dzień dobry.
Ostatnio sie nie odzywam,ale zwyczajnie brakuje mi czasu. Na szczęście z chorobami się uporaliśmy i jesteśmy zdrowi, Natalka wyjechała na ferie do babci,a my urzędujemy sami;-).
Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka
Pozdrawiam.
Ostatnio sie nie odzywam,ale zwyczajnie brakuje mi czasu. Na szczęście z chorobami się uporaliśmy i jesteśmy zdrowi, Natalka wyjechała na ferie do babci,a my urzędujemy sami;-).
Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka

Pozdrawiam.

S
Sol
Gość
Witamy pączkowo 
My rano pojechaliśmy po zakupy a potem robiłam pączki - własnie Karo wpierdziela jednego aż jej się uszy trzęsą.
Miłego tłustego dnia

My rano pojechaliśmy po zakupy a potem robiłam pączki - własnie Karo wpierdziela jednego aż jej się uszy trzęsą.
Miłego tłustego dnia

Joanna73
uzależniona od BB
ja sie witam wieczorowo teznie ma mza duzo czasu odkąd Gabi jest na diecie bogatoresztkowej
dzieci ferie spedzaj w domu ida tylko przed poludniem na 2 godzinki do biblioteki na zajecia plastyczne A ja sie przyznam ze zjadlam dzis 3 paczki

i odpokutjue za to obzarstwo na pewno
cale szczesci ze chorobsko juz nas opuscilo Pozdrawiam 

vvictoria
11.06...........02.10:)))
Dzień dobry wszystkim to sie pochwaliłam z tymi wirusami a moja niunia dzisiaj chora jak na razie tylko gorączka ale zwykle tak to sie zaczyna
a tu weekend sie zbliza i miałam plany mielismy jechac na basen a tu nici z basenu
Pozdrawiam

Ja juz z domciu skrobe, ale sie ciesze ze juz weekend, wreszcie sie wyspie- o ile dzieci pozwola

wiktoria widze ze u ciebie tak jak u mnie, jednego dnia sie pochwaliłam ze dzieci zdrowe to na drugi dzien do lekrza leciałam, na szczescie u mnie nic powaznego , okazało sie ze to kaszel "pokatarowy" i ma szybko przejsc.
Zdrówka wszystkim życze i miłych ostatków, a gdzie sie wybieracie ?

wiktoria widze ze u ciebie tak jak u mnie, jednego dnia sie pochwaliłam ze dzieci zdrowe to na drugi dzien do lekrza leciałam, na szczescie u mnie nic powaznego , okazało sie ze to kaszel "pokatarowy" i ma szybko przejsc.
Zdrówka wszystkim życze i miłych ostatków, a gdzie sie wybieracie ?
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) wszystkim chorowitkom życzę zdrówka
vvictoria
11.06...........02.10:)))
DZIEN DOBRY!!! u nas szok po prostu
moja corcia skonczyla goraczkowac a juz nastepnego dnia kaszel nie wiem co jest grane ale ciagla cos sie przyplatuje przeciez taki mroz byl na dworze te wstretne wirusy powinny pozdychac

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
witam Gabrysia znowu chora mialam jej robic urodziny w niedzielę ale nici z imprezy :-(gorączkuje od wtorku bylismy u lekarza i ma anginę ja juz mam dosc jeszcze dzis mam ostaTnia godzine jazdy a w poniedzialek ma zdawac testy w WORD MAM DOSC 
chorob prawa jazdy dzieci i meza i wogle nic mi sie nie chce pozdrawiam:-(