Cześc dziewczyny w poniedziałek :-)
Pogoda piękna , zaraz wybieram się z Julią na spacerek ale niezbyt długi ale najpierw chciałam powitac TUUUNIE i powiedziec , że fajnie, że do nas dołączyła i że fajnie że mieszka w tak pięknej dzielnicy .... Ja też z mojego okna po jednej stronie mam widok na fajną trawkę i miałam na konika ale w sobotę policja się nim zainteresowała i przenieśli go troszkę dalej, to chyba dlatego, że zaczepiał dzieci, które chodziły przez tą trawkę na skróty do szkoły - pewnie chciał się z nimi pobawic, bo to młody i średni konik ale dzieci się go bały i pewnie któryś z rodziców zadzwonił ze skargą - szkoda, no ale cóż .... bezpieczeństwo najważniejsze w końcu, prawda ??
U mnie weekend minął spokojnie i bez rewelacji, dziś po powrocie ze spacerku oczywiście sprzątam, a jutro odwiedza mnie w domku koleżanka, która ostatnio u mnie była - i robimy jutro razem RAFAELLO < ciasto takie > Wczoraj upiekłam biszkopt, bo swoje to najlepsze - kupnych nie lubię, a teraz lecę jeszcze do sklepu po śnieżkę i śmietany kremówki oraz wiórki kokosowe, bo bez tego ani rusz ... także mnóstwo kalorii sobie jutro dostarczymy do kawusi ale napewno fajnie będzie

......................
No dobra - to ja ubieram małąi lecę , bo im szybciej pójdę, tym szybciej wrócę /////

Pozdrawiam i wszystkim wam życzę miłego dzionka

:-)