reklama

Mamy z Leeds

reklama
http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-11805618.html?locationIdentifier=REGION^787&minBedrooms=2&maxPrice=500&displayPropertyType=houses&radius=10.0&oldDisplayPropertyType=houses&letFurnishType=furnished&pageNumber=7&backToListURL=%2Fproperty-to-rent%2Ffind.html%3FlocationIdentifier%3DREGION%255E787%26minBedrooms%3D2%26maxPrice%3D500%26displayPropertyType%3Dhouses%26radius%3D10.0%26oldDisplayPropertyType%3Dhouses%26letFurnishType%3Dfurnished%26index%3D60

zebym znalazla cos takiego w sierpniu bo jak wrocimy z polski to chcemy sie wyprowadzac przed roczkiem malego

Justynko, tak ja rowniez rocznik 83 tylko,ze sierpien:tak: a co do ewentualnego towarzystwa do zabawy dla naszych dzieci (i naszego :-)) to ja jestem otwarta na wszelkie propozycje!
jesli chodzi o porod, to u nas tez niezbyt wesolo bylo- przetrzymali mnie bez wod prawie 3 doby, porod trwal b.dlugo,bo skurcze mialam okolo 36h, 12h kroplowke z oksytocyny i zaledwie 2cm rozwarcia. wiec ostatecznie mialam CC i to w ostatniej chwili. maluch dostal 3 punkty, nie oddychal i bez napiecia miesniowego :no::sad::sad::sad:
Anuszy- moj synek ma 9,5 miesiaca i nadal jest na cycu, nie chce sztucznego mleka i w rezultacie chyba sie nie najada wystarczajaco na noc ;((( budzi sie w nocy kilka razy, ale nawet na spiocha potrafi odroznic butle od cyca i oczywiscie jest czarna rozpacz kiedy probuje mu wcisnac mleczko inne niz mamusiowe...
jesli to dla Ciebie nie problem, rowniez poprosilabym o ta ksiazke, a noz znajde tam jakas cenna rade co do spania dzidziusia,bo juz nie daje rady- moj syn nigdy nie przesypial wiecej niz 3h i od 11 miesiecy nie zdarzylo mi sie jeszcze przespac chocby pol nocy i naprawde czuje sie juz zmeczona :dry:

TUNIA mialam podobna sytuacje tez trzymali mnie 3 dni bez wod, pozniej 2 dni skurcze ostatni dzien takie mocne przez 12 godzin i o 18 dali mi przyspieszcza i tez cesarka bo maly zaczal sie dusic, dostal 4 punkty, mial krew w zolodku mila podlaczone sade do zoladka i podejrzewali sepse, ale juz ok i zadnego chorubska nie bylo, oczyscil sie w 3 dni a potem dostal cyca bo przez pierwsze 3 dni na antybiotykach i nic nie jadl. to faktycznie malo c spi moj przesypia noc od 19 do 7 ale budzi sie 3 razy na szybkiego cyca w dzien ma 2 drzemki po poltorej godz lub 3 mniejsze.

Justynko, no to faktycznie porody nam sie trafily niezbyt fortunne. a biorac pod uwage,ze to 1-sze to nie za dobre bedziemy miec wspomnienia :no:
A Twoj synek b. ladnie spi jak na niespelna 6 miesieczne niemowle- tylko pozazdroscic! a w dzien tez ladnie spi :-) nie to co moj urwis. ja odnosze wrazenie,ze on w ogole nie lubi spac i to jest dla niego najwiejsza kara ;-)

Cześc dziewczyny w poniedziałek :-)

Pogoda piękna , zaraz wybieram się z Julią na spacerek ale niezbyt długi ale najpierw chciałam powitac TUUUNIE i powiedziec , że fajnie, że do nas dołączyła i że fajnie że mieszka w tak pięknej dzielnicy .... Ja też z mojego okna po jednej stronie mam widok na fajną trawkę i miałam na konika ale w sobotę policja się nim zainteresowała i przenieśli go troszkę dalej, to chyba dlatego, że zaczepiał dzieci, które chodziły przez tą trawkę na skróty do szkoły - pewnie chciał się z nimi pobawic, bo to młody i średni konik ale dzieci się go bały i pewnie któryś z rodziców zadzwonił ze skargą - szkoda, no ale cóż .... bezpieczeństwo najważniejsze w końcu, prawda ??
U mnie weekend minął spokojnie i bez rewelacji, dziś po powrocie ze spacerku oczywiście sprzątam, a jutro odwiedza mnie w domku koleżanka, która ostatnio u mnie była - i robimy jutro razem RAFAELLO < ciasto takie > Wczoraj upiekłam biszkopt, bo swoje to najlepsze - kupnych nie lubię, a teraz lecę jeszcze do sklepu po śnieżkę i śmietany kremówki oraz wiórki kokosowe, bo bez tego ani rusz ... także mnóstwo kalorii sobie jutro dostarczymy do kawusi ale napewno fajnie będzie :-D:tak:......................
No dobra - to ja ubieram małąi lecę , bo im szybciej pójdę, tym szybciej wrócę ///// :happy::tak:
Pozdrawiam i wszystkim wam życzę miłego dzionka :-D:tak::-)

reklama
witam, ja tak troche niesmialo pomyslalam ze sie dolacze, do dzis nie wiedzialam ze taki watek jest na tym forum ale to swietnie ze tu trafilam. Ja w Leeds od ok 2,5 roku, mieszkam na Killinback i jestem mamusia 'w drodze',termin mam na 16.05 i juz sie nie moge doczekac dzidzi na swiecie, ale i strach co do porody coraz wiekszy... Pozdrawiam wszystkie mamusie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry