ingrid77x7
mama Helenki i Hani
Justyna!!!!! Bidulko! Mówi sie, że nieszczescia chodzą parami, ale u Ciebie to przeszły całym stadem
. Współczuje. Sporo miałas dzisiaj "płynnych" atrakcji. Arek już sie wyluzował czy nadal sie boczy? (i jeszcze mu piwko wylałas....)
A miałam Cie własnie zapytać jak sie kojec wpasował, ale widzę że to pytanie trochę przedwczesne, co?
Mam nadzieję, że z tą pralką szybko rozwiążecie problem (a raczej nie wy tylko agencja) i nie będzie więcej takich wypadków.
Anuszy całe mnustwo wirtualnych buziaczków dla rocznej Alutki. Ja Cie swietnie rozumiem, że jestes w szoku jak ten czas czmychnął. Moja Helenka kończy roczek w niedzielę i jakos to do mnie niedociera
:-)
Trzymaj sie na egzaminie! A i baw sie dobrze na sobotniej imprezce w Yorku
Sylwia ja to myslę, że nie powinnas sie tak daleko od nas wyprowadzać (chociaż tak jak Justyna mówi- zawsze będzie dobry pretekst na wypad do Hull) a pomysł z mieszkaniem w Bradford osobiscie uwazam za bardzo trafiony i już zaczynam mu kibicować.
Miranda ja Ci bardzo gorąco gratuluje dziewczynki- jako przeszczesliwa mama córeczki mogę Ci tylko powiedzieć- KOBIETY GÓRĄ!!!!
. Współczuje. Sporo miałas dzisiaj "płynnych" atrakcji. Arek już sie wyluzował czy nadal sie boczy? (i jeszcze mu piwko wylałas....)A miałam Cie własnie zapytać jak sie kojec wpasował, ale widzę że to pytanie trochę przedwczesne, co?
Mam nadzieję, że z tą pralką szybko rozwiążecie problem (a raczej nie wy tylko agencja) i nie będzie więcej takich wypadków.
Anuszy całe mnustwo wirtualnych buziaczków dla rocznej Alutki. Ja Cie swietnie rozumiem, że jestes w szoku jak ten czas czmychnął. Moja Helenka kończy roczek w niedzielę i jakos to do mnie niedociera
:-)Trzymaj sie na egzaminie! A i baw sie dobrze na sobotniej imprezce w Yorku

Sylwia ja to myslę, że nie powinnas sie tak daleko od nas wyprowadzać (chociaż tak jak Justyna mówi- zawsze będzie dobry pretekst na wypad do Hull) a pomysł z mieszkaniem w Bradford osobiscie uwazam za bardzo trafiony i już zaczynam mu kibicować.
Miranda ja Ci bardzo gorąco gratuluje dziewczynki- jako przeszczesliwa mama córeczki mogę Ci tylko powiedzieć- KOBIETY GÓRĄ!!!!
Ostatnia edycja: