Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
przekierowywuje mnie na moje odrazu no i mam tam swe suwaczki, a jak pisze widomosc to odrazu pod twoja odpisz tak i gdzie znowu wchodze po te suwczki czy musze je tam w ustawieniach jakos zapisac bo sa zapisane
Ja też już wychodzę z siebie, bo niewiem, czy to mam zapisac w formacie normalnym, czy mini ? I co z tym dalej robic, jak juz zrobilam ze suwaczków - copy, potem weszlam w panel kontrolny i zrobilam edytuj sygnaturę i jest tam kilka poleceń, no i nie wiem, gdzie wkleic ten adres ? - w okno odpowiedzi, czy w okienko poniżej ?
No właśnie - same widzicie, co mi wyskakuje pod moją własną odpowiedzią - adres stronki z suwaczkiem , w miejscu mojego podpisu, prawda ? Czuję jednak, że jestem już blisko celu
jak juz masz te suwaczki na stronie suwaczkow to kopiuj je teraz na baby boom na ustawiena sa na gorze tam masz po lewej wklej sygnature i wklej wszystkie jakie masz oddzielajac enterem potem zrob podglad a pozniej zatwierdz i jak bedziesz juz pisal odp beda odrazu przy atwierdzeniu wyslij wiadomosc