cocolino25
Fanka BB :)
motylek :-) - ja wiem gdzie do pracy wszystkich przyjmuja (szczególnie od czerwca)jak chcesz moze nie jest blisko ale praca to praca. ja pracuje tam od 3 lat min stawka ale godz ile chcesz i nawet pojda na ręke z ustaleniem godz. A pracuje na lotnisku Leeds jako C.S.A nie jest to moze wymarzona praca ale moj angielski jest na poziomie b. dobrym po tylu latach gadania do szkotów irlandczyków i alngoli
Justyna - szkoda że jesteście chorzy i bedziemy musieli czekac jeszcze dłużej ale nic to ważne że nikosiowi lepiej i powodzenia i dentysty
Justyna - szkoda że jesteście chorzy i bedziemy musieli czekac jeszcze dłużej ale nic to ważne że nikosiowi lepiej i powodzenia i dentysty
, masakra 12 lutego do dentysty 2 zeby do leczenia
i 1 do rwania
, jak nie dam rady leczyc to mi wyrwa, a najgorsze to ze nie moglismy znalesc miejsca parkingowego a juz musielismy do dentysty no i postawilismu w miejscu dla mieszkancow tylko( permint only) i dupa mandat

no a ja wrocilam od dentysty i zaczal mnie zab pobolewac jak na zlosc a wiyta dopiero 12 lutego
a tak wogole to bylam w szoku
a mna to zajmowala sie dentystka jak jajkiem, mowilam ze panicznie boje sie detysty a ona tak podeszla ze spoko bylo i wogole takie gabinety urzadzone ze myslalam ze na jekies prywatne badania trafilam,