justyna28011983
Fanka BB :)
wiem gdzie to miejsce to tam gdzie jade tylko poogladac a zawsze cos musze kupic, ale ostatnio to moj maz zaszalal bo na boxing day kupil tam w carysie telewizor nie wiem po co
, juz jeden ma a ten i tak pol salonu mu zajmuje, ale on tak ma dobre sprzety a samochody to juz masakra nie przetlumaczysz, jak dziecko
a ja to mam tam swoj sklep picoks tak sie to chyba pisze, no moze kiedys sie tam stykniemy ale to juz od ani znaczy cocolino zalezy bo ja nie prowadze a nam tam polaczenie nie pasuje
no ale najpierw obiecana kawka u mnie no chyba ze nie bo nie wiem nie odpisalas
a ja dzis z bolem zeba wstalam i myslalam ze umre ale na cale szczescie przeszlo bo juz taksowka chcialam z dzieckiem gnac do dentysty tak bolalo
, juz jeden ma a ten i tak pol salonu mu zajmuje, ale on tak ma dobre sprzety a samochody to juz masakra nie przetlumaczysz, jak dziecko
a ja to mam tam swoj sklep picoks tak sie to chyba pisze, no moze kiedys sie tam stykniemy ale to juz od ani znaczy cocolino zalezy bo ja nie prowadze a nam tam polaczenie nie pasuje
no ale najpierw obiecana kawka u mnie no chyba ze nie bo nie wiem nie odpisalas
a ja dzis z bolem zeba wstalam i myslalam ze umre ale na cale szczescie przeszlo bo juz taksowka chcialam z dzieckiem gnac do dentysty tak bolalo

Oczywiście zadzwoniłam na policję, powiedziałam im o wszystkim ale oni stwierdzili, że nie przyjadą, bo skoro on nie jest ranny, to po prostu mamy przyjśc w sobotę na spotkanie, w celu złożenia zeznań ....
A ja już dziś od zmysłów odchodzę, bo się boję o niego, jak dziś będzie znów wracał .... 
Noc też miałam nie przespaną, bo sąsiedzi mieli taką awanturę domową, że wszystko się łamało na drobne kawałki, nie mówiąc już o przekleństwach, które leciały echem na całą ulicę ..... przez to wszystko moje dziecko obudziło się z płaczem
Modlę się, żeby jak najszybciej odłożyc większą gotówkę i wyjeżdżamy stąd - bo mam dosyc takiego życia
Pozdrawiam was i mam nadzieję, że chociaz wy miałyście lepszy dzień 
( ciekawe jak mama sobie z tym poradzi)