stefanka 2
Fanka BB :)
......
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- szkoda tylko, że nie mam w domu nic na oparzenia - jakaś pianka by się przydała ale w aptece nawet bym nie wiedziała, gdzie szukac - musiała bym zapytac farmaceutę o to ....
Kawa bananowa już też wypita i ledwo teraz oddycham, bo to bardzo sycący koktajlik i już z góry przepraszam Ingrid za to, że narobiłam jej takiego smaka ;-) - nie chciałam ....
...naprawdę
Fajnie, że będziesz miała drugą dzidzię - ja też marzę już o kolejnym szkrabie, bo latka lecą, a nie chcę, żeby moja Julia była jedynaczką ale im dłużej tu mieszkam, tym bardziej wydaje mi się, że sobię nie poradzę z dwojgiem dzieci, bo my tu nie mamy nikogo do pomocy w razie czego z rodziny, a znajomych wartościowych też nie wielu niestety 

, a różnie to bywa, bo w ciąży nie muszę się czuc tak wspaniale jak za pierwszym razem - i co wtedy ?? Takie mam na dzień dzisiejszy rozterki macierzyńskie :-
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu załatwię już sprawę z agencją - powiedz mi, czy tam coś trzeba ze sobą zabrac, oprócz CV ?? Bardzo bym była Ci wdzięczna, gdybyś mnie tam zaprowadziła, bo nie chcę błądzic z dzieckiem, jeśli nie wiem, gdzie to jest
Fajnie, że pracuje tam Polka - zawsze rozmowa będzie swobodniejsza , no, chyba, że na początku trzeba będzie rozmawiac z tym Crisem ?? Ty wiesz najlepiej, dlatego pytam 

- lubię tak się czasami odnowic biologicznie - to chyba już zboczenie zawodowe 

Hmmmm.....

ale dasz raaade :-)

:-)

ja niestety nie mam jak sie dolaczyc do was bo w mieszkaniu zrobila sie jama ogrow i musze troche posprzatac 

poplakalam taki smutny film i trwal 3 godz!!
w domu bylismy o 1 w nocy
ale sobie za to pospalismy do 12 w 3 
a co do mojego angielskiego, to myślę, że dam sobie radę i że jest on komunikatywny, a poza tym bardzo szybko się uczę nowych rzeczy
jeśli możesz, to zapytaj konkretnie czy tylko do fabryk przyjmują, czy może od tamtego czasu poszerzyli swój zakres działania , ok ? Zresztą, co ja Ci będę mówic -Ty się znasz na tym lepiej ode mnie, więc będziesz wiedziała po rozmowie co i jak :-);-), prawda ?
i trzeba to dobrze sobie przemyślec .......... , a więc mam jeszcze trochę czasu - póki co, trzeba iśc do pracy najpierw, bo muszę troszkę odpocząc od tego ciągłego siedzenia w domu - JA MUSZĘ DO LUDZI !!!
:-)
, z kolei w środę przychodzi do mnie do domu Pani w sprawie Play Group's dla matek z dziecmi, aby przedstawic mi ich program i namówic mnie na uczęszczanie na takie zajęcia .... myślę, że się pewnie zgodzę - tym bardziej, że skierowała mnie pisemnie na nie moja HV, bo widziała, jak się męczę siedząc w domu z dzieckiem i wpadła na taki właśnie pomysł , żeby mi urozmaicic pobyt tutaj 
, no ale już mam ze Stefanką obcykane , że będzie tam chodzic ze mną, więc luzik 

;-);-)