Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Jakos trudno mi w to uwierzyć. Ciąża przy malutkim dziecku jak Helenka, umyka jakos tak szybko, że prawie niepostrzeżenie. Biorąc pod uwagę, że mam jeszcze po drodze miesiąc urlopu w polsce, to jak tu wrócę, myk- i będę rodzić. Szok!
moja nowa koleżanka, która niedawno się przeprowadziła do naszego miasta ze Szkocji z mężem i 4 letnią córeczką i to właśnie oni mnie wczoraj odwiedzili całą rodzinką, nawet jej mąż wszedł na kawkę na pół godzinki, a potem zostawił nas same, bo musiał jechac do pracy .......... i wtedy się nie mogłyśmy nagadac - jak byśmy się znały nie wiadomo jak długo, a przecież wcześniej tylko ze sobą pisałyśmy 
Julcia dostała od Kornelki ślicznego króliczka, a Kornelka z racji tego, że jest już duużą dziewczynką - dostała od Julci ,, sprzęt " do puszczania baniek ..... dziewczynki bardzo się ucieszyły z prezencików, a my razem z nimi :-);-) Czas leciał bardzo szybko i musiałyśmy potem odprowadzic gości na przystanek ale zrobiłyśmy sobie przy okazji fajny spacerek , bo pogoda była wczoraj piękna ..... Po spotkaniu Julia padła w swoim łóżeczku jak sznek dosłownie - tyle wrażeń dla niej i tyle nowych osób w jednym czasie .... :-) ale nie płakała ..... 
potem się tak rozkręciła, że śmiała się, krzyczała i się wygłupiała .....
Mamy do siebie bardzo blisko w tym sensie, że koleżanka jak do mnie jedzie to wysiada właściwie pod moim domem, więc i mnie i jej bardzo to odpowiada - zawsze będę mogła po nią wyjśc, a i ona błądzic nie będzie musiała, więc naprawdę fajnie 
W planach na dziś mamy przymusową wizytę w mieście, bo pilną sprawę musimy załatwic :-),,,,, ech.... jak mus, to mus 

słyszałam, że kobitki sobie chwalą salon Shine na Burley Road ale ja nie wiem, gdzie to jest
- nie będzie wyjścia - będę musiała zaryzykowac i jakoś tam dotrzec, bo mam już grzywkę jak koń normalnie ....