Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dorotko serdecznie dziekuje za zyczenia Wam dziewczyny rowniez zycze spokojnych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego Roku !!!!!
Ja wlasnie zaczelam pakowac sterte prezentow zwariowac mozna .... ;/ niby malo ale jes tego owijania pakowania bryyy... nawet wlaczylam sobie piiosenki swiateczne buziaki
U mnie też bożonarodzeniowa kolęda i piosenki rozbrzmiewają.
Mój tato w zeszłym roku przywiózł mi na płytach pl kolędy śpiewane przez Mazowsze.
I w sumie od nich samych czuję Święta,nawet bez choinki...jeszcze stoi w ogrodzie
W czwartek ubieram.
Ja prezenty dla dzieci już popakowałam teraz czekają choinki
Hej
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!
Wszystkiego naj naj naj lepszego...
KORZYSTAJĄC Z CHWILI WYTCHNIENIA DLA WAS DZIEWCZYNY:
Boże Narodzeniewkrótce, więc życzę Ci szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!
Nie dawno wróciłam z pracy i uwaga mam wolne,urlop aż do 4go stycznia tak się cieszę
Jutro czekają mnie ostatnie zakupy.
Prezenty już przygotowane ale trzeba dopiąć wszystko na ostatni guzik aby było już ok także jutro cały dzień robię zakupy i gotuję.
W piątek tylko sprzątanie i gotowe :-)
Tymczasem pozdrawiam was dziewczyny i już teraz życzę wam miłego i białego czwartku
dziewczyny kochane
Życzę Wam i Waszym rodzinom Spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia
oby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia
jeszcze raz Wszystkiego najlepszego
Dziękuję wszystkim za życzenia.
My dziś już przed 7 rano byliśmy w Tesco na ostatnich zakupach,myślałam,że będzie spokojnie a tam co się okazało... ludzie zrobili dokładnie to samo co my,również myśleli,że bez towarzyszącego im tłumu zrobią zakupy tak więc już o 7mej rano było tam jak w środku dnia
Dziękować Bogu,że mam już wszystko.
Jutro tylko chleb zrobię w wypiekaczu i zaczynam Święta.
Po Wigili na pasterkę z sąsiadami a potem kto wie może jeszcze będzie siła na lampkę wina.
Pozdrawiam wszystkich.
Hej dziewczyny
również dziękuję za życzenia bożonarodzeniowe , ledwo żyję dzis prawie cały dzień w kuchni spędziłam,jutro dalsza część pichcenia,ta mniejsza, a potem tylko jedzenie ,jedzenie ,jedzenie i świętowanie, Ciekawe jak dzieciaki zareagują na prezenty . Jeszcze raz wszystkiego dobrego laseczki:-)