Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To spokojnej nocy Ja dzisiaj przez ta pogodę nie wychodziłam z domu i teraz wiem co to znaczy "niedotleniony" organizm, dobrze, że chociaz Bartek z tatą byli na spacerze.
Iwonka pewnie już się nie możesz doczekać wakacji w Pl tylko słoneczko niech nie zawiedzie my też 18 wybieramy się na dwa tygodnie do Pl i też nad morze ( a to dlatego, że tam mieszkamy).
Pola bede w sobote. Tez zabieram swojego faceta ze mna... biedactwo calymi dniami remotuje domek, to niech ma cos z zycia hehe. No i mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac w tygodniu, ale cos na gg Cie nie ma ostatnio
Ja tez lece spac. Dobranoc mamuski
Iwona a Tobie bezpiecznego lotu bo Ty lecisz dziś tak...?spokojnej podróży! Stinka a jak Twoje samopoczucie? Kraje mieszkacie w Gd ale wam dobrzeja do Gd mam jakieś nie całe 2 godzinki jazdy autem. Polaa a Ty wybierasz się w sobotę na spotkanie?może masz konto na fb?
Tak, tak, lecimy dzisiaj. Teraz tylko niech mnie wena twórcza nie opuszcza w wymyslaniu zabaw dla Bartka))))) ostatnim razem wystarczyło jak jupiłam gazetę z czterema autkami))))))), nie wiem czy i tym razem to się sprawdzi
Witam wszystkich, niestety ale nie dam rady byc na tym spotkaniu w sobote ale mam nadzieje ze cos napiszecie jakie wrazenia i jak tam bylo.
Polo nie ma problemu mozemy umowic sie po poludniu we wtorek jak tylko nie bedzie lalo, wysle ci sms o ktorej moge wyjsc z malym ale tak po 15 jak twoj maluszek sie tez obudzi, mozemy spotkac sie na mojej ulicy do zobaczenia jutro