J
joanna81084
Gość
chodzi mi o najlepszy dzien tygodnia kiedy moge wybrac dom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mieszkam MAM 1 bedroom nie z ludzm iMIESZKAM musze zmienic bo nie mam miejsca na PRALKE A TE DRUGIE TEZ 1 BEDROOM I TEZ NIE DOBRE WARUNKI A POZATYM TA AGENCJA MYSLE NIE ZAAKCEPTOWALA BY DZIECI A NIE DAM Rady tutaj dziecko chodzic do pralni ja jak wprowadzalam sie tutaj nie wiedzalam ze jestem w ciazy i musielismy cos szybko znalesc a w moim liscie pisze zeby wlasnie informowac o zmianie adresu jesli liczba ludzi sie zwiekszy do zamieszkania teraz sie martwie co ty myslisz o tym AGA MASZ JAKA RADE DLA NAS DZIEKI WIELKIE
nie stac mnie tez bylo na pralnie bo mimo iz pracowalam dawalam niani pieniazki bo zanim reveniu przyznalo mi dofinansowanie to trwalo kupe czasu :-(no my bedziemy sie meczyc na jednym pokoju wspolnej lazience i kuchni, ale damy rade jakos, tez czekamy na mieszkanie z canilu i przemeczy sie teraz a potem w nowym miejscu zlozymy papiery i liczymy na to, ze tam szybciej dostaniemy. Nie jestesmy same, damy rade wszystko dla nszych dzieci![]()