Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co mnie wiadomo to trzeba udać się do PL i zameldować dziecko w PL i wiem,że bardzo pracochłonna i stresująca procedura.nie ma peselu,myslicie że da rade go tutaj wyrobić?
bylysmy u Pawelka wlasnie standardowo flipsy i paroweczki .... Co do srody jestem chetna raczej napewno ale bym byla napewno wczesniej jakos po 10 bo okolo 12 mala idzie spac a do domq troche daleko od abbey, a ze nigdy nie bylam to chetnie wczesniej po zwiewdzamy:-);-)
wogole wszystko by zjadla zgryzla bozee ma poltora roku a jeszcze czasem ma ten nawyk ....
) to normalnie tragedia.. wyglada dotyk spoko latweo sie zaklada ale tylko zrobila siusiu to normalnie zdejmowalam i cala pupa mokra wilgotna szokkk.... w nocy to samo... po pampersie mala cala noc spala rano nic nie przeciekalo ani nic... a te normalnie wstawala i cale spiochy posciel mokra!!!tak samo huggisy... nie wiem jak z tesco.. z wilkinsona nie kupowalam widzialam je ale juz wole nie probowac.. moze kiedys mnie naleci bo tylko 2 funty :-) ale i tak polecam wszystkim pampersiki ;-) jedyny najgorszy minus ze drogie ale co tam najwazniejsze zeby mala byla zadowolona ;-)