pani Iwonka :)
Fanka BB :)
Daysie ja teraz mieszkam z rodzicami w ich domku, więc tak naprawdę to im zepsuła się pralka;-), ale czuję jakby była moja bo tyle rzeczy Bartusia wyprała;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no zaraz sie klade do lozeczka malutka mi dzisiaj dala popalic tylko ze sie skonczylo reprymenda na temat wchodzenia na krzesla fotele itp i skakania na nich... ojjj ciezko... :-(pozdrawiam
na szczęście.Ale pogoda dziś bura,nawet do sklepu ciężko mi sie zebrac.Musze Wam powiedzieć że moje odżywianie tym razem jakoś mi dobrze idzie,jem zdrowo!a jedynie moją nagrodą jest red bull czasami(jestem od nich uzależniona).Nici z tanich pieluszek bo mój Maluszek od tej ceratki ma czerwoną skórke(powrót do pampersów DROGICH
).

mala dzisiaj nam spala do 9 rano szook wstalam polamana za dlugo spalam haha. od rana oglada bee movies ;-)ale pogoda ... oszalec mozna ... no dzisiaj praleczka przyjezdza ale sie ciesze normalnie szok :-)
hmm z moim odzywianiem to normalnie jak mam ochote na pizze albo frytki to ide i kupuje nie ze nalogowo 
pozdrawiam milego dnia dziewczyny !!
ciekawe co sie jeszcze na dzieje w naszej kochanej Polsce pod dowodzctwem PO :-).. krzyz to nam na droge hehehe. dobra zmykam.