anetka1981
Fanka BB :)
Boże padam na "twarz" ze zmeczenia.Była asda,aldi i jeszcze Polish Shop.Ja chusteczki kupilam asdowskei z serii little angel 4 opakowania za 3 funty oraz płyn do kąpieli z j&j bed time.Daysie mi własnie moja połozna zalecała j&j,ale widzisz co człowiek to opinia.Masz racje co do tych wszystkich ulepszaczy,ale chyba jeszcze nie jestem na to gotowa żeby pozegnać sie ze swoimi "sztucznymi" kosmetykami;-)Jesli chodzi o naturalne kosmetyki to w Polsce (w sephorze)firma pat&rub(Kingi Rusin...tak tak tej prezenterki)ma wspaniałe linie,godny polecenia jest piling żurawina-cytryna
ale ma piekny zapach.Oraz na swojej drodze spotkałam sie z firmą sanoflore(nie mają zbyt przyjemnego zapachu).Używałam kremu pod oczy z tej firmy,zawiera melise i ma taką kulą na końcu tubki(ktora jednocześnie masuje).Super sprawa.Ja też robie zakupy raz w tygodniu,a na codzień dokupuje pieczywo oraz jakieś pierdołki.Dobra myć i spać
Papatki
ale ma piekny zapach.Oraz na swojej drodze spotkałam sie z firmą sanoflore(nie mają zbyt przyjemnego zapachu).Używałam kremu pod oczy z tej firmy,zawiera melise i ma taką kulą na końcu tubki(ktora jednocześnie masuje).Super sprawa.Ja też robie zakupy raz w tygodniu,a na codzień dokupuje pieczywo oraz jakieś pierdołki.Dobra myć i spać
Papatki
Ostatnia edycja:

J&J tez nie urzywalismy, na poczatku oliatum, pozniej Hippa no i teraz ten :-) 
pierwsze dwojki na dole i u gory jakos poszly. Czasmi sie denerwowala jak ja swedzialy, ale bez wiekszych problemow. Teraz wychodzi jej czworka dolna i tu jest troche gorzej. Jest bardziej marudna. w nocy budzi sie z placzem i zaraz usypia, ale trwa to okolo godziny, na zmiane placz spanko, placz spanko....
milego weekendu dziewczeta :-)