reklama

Mamy z Leicester

a jeszcze odbiegajac od tematu slyszalam ze do 3 lat trzeba dzieci zapisac do jakiejs szkoly. .
Nigdy o tym nie słyszałam.
Wiem,że możan i to wcale nie obowiązkowo zapisać do preschool właśnie na 3 rok życia,bo od 4 tego to i tak obowiązkowo.
Ale,że trzeba to robić obowiązkowo i do 3 roku życia,to nie.
Może coś się zmieniło a ja nic nie wiem hmmy.

reklama
No tak bo tam takie domki jednorodzinne prawie jak na wsi:-D
Myślę że w każdym plotkują i nie ma znaczenia czy to City czy zwykłe town;-)
Ja teraz mieszkam na przedmieściach Kłodzka, osiedle domków jednorodzinnych, duże ogródki, sąsiad nawet kozę ma, ale chyba ją sprzeda bo się strasznie drze ta koza:-D.
Wszyscy wszystko o sobie wiedzą, a czasem to nawet wiedzą więcej o mnie niż ja sama ;-)

nie mam pojecia jak z ta szkola mama bedzie dzownic z nia aby Oliwke zapisac dla swietego spokoju:)

hmm to mi Iwonko przypomnialas z ta koza.. moj tesc mial kiedys koze na Gutwinie to chyba kojarzysz dom kolo domu ogromne osiedle :D to koza dlugo nie po byla :D

Oj tak:-D
Ja pamiętam jak byłam mała, 100 lat temu:-D jak na targ się jeździło do Ostrowca:-D
Duża część rodziny ze strony mojego ojca (Religa) mieszka w Ostrowcu, ale od ponad 10 lat jakoś nie po drodze nam do siebie, ale do wujka do Skarżyska zajeżdżamy:-D

A ja w czwartek jadę do Ikea po narzutę na łóżko i przy okazji dostałam od koleżanek zamówienie na 4 tablice dla dzieci ha ha ha
Dziś dokupiłam kolorową kredę i mazaliśmy z Tosikiem arcydzieła :D

Mariolka to daj znać co i jak z tą szkołą to ja się też za to wezmę natychmiast.
Iwonka powiem Ci,ze poprostu napawde się opłaca finansowo a,że i tak tam będę to nie ma problemu.
A no tak u ciebie godzina do przodu.
Ja też uciekam.
Dobranoc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry