reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
My jestesmy mamy i wszystkie sie z dzieciaczkami widujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

kto chce jutro do Natalii przyjsc to na 13 spotkanko... wlasnie z nia gadalam i bedzie czekac na nas wszystkie :tak:

13 może być.a gdzie się laseczki umówiłyście?bo ja nie wiem gdzie Natalia mieszka:sorry2:
w każdym razie zmykam spać.zajrzę tu rano.spokojnej nocki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
drozdusia jak chcesz to sie moge z Toba umowic 12:50 kolo crescentu wejscie od hitonsa a jak nie wiesz gdzie hitons to kolo poczty hhihhihi jest naprzeciw hitonsa :-D

jesssuuuu wlazlam tu wreszcie:)
cos mala dzis po poludniu jakas taka niespokojna byla wrrrrr...brzuszek ja bolal:(:(:(no ale teraz spi na szczescie i moge chociaz poczte sprawdzic i pobazgrac tu chwile:)
kupilismy jej dzisiaj taka hustawke z graco z melodyjkami i ze sie sama buja:) a potem mozna na lezaczek rozlozyc:) mialam nie kupowac ale dostala pieniadze od mojej siostry to ma:) zreszta przyda sie jak sie szkola zacznie i trza bedzie obrobic sie z 4 dzieciakow i chalupa na karku:) masakra.....mnie juz czasu zaczyna brakowac ......a jak pomysle ze jeszcze mam isc do pracy to wogole wymiekam...ech no nic...jakos to bedzie.....
dobra spadam poczytac troche co slychac i uciekam bo pewno ksiezniczka sie za niedlugo obudzi a i ja moglabym sie przespac nieco
pozdrawiam serdecznie wszystkie
aaaa i witam nowa kolezanke:)
dobranoc

reklama
Do góry