reklama

Mamy z Limerick

Hejka dziewczynki;-)Pogoda masakra:wściekła/y:a ja mam tyyyyyle do załatwienia:szok:Kuchnia dziewczyny ja musze już z rana jechać do miasta a JUstyś Ty pisałaś że dopiero koło 1 mozesz być a ja po 13 musze być już w domciu:-( przykro mi:-(:-( Ale mam nadzieje że o jutrzejszym dniu wszystkie pamiętają i stawią się u mnie hahhahah ja już się nie moge doczekać:))

reklama
ja już też po śniadanku i kawusi.pogoda rzeczywiście nieciekawa ale mam nadzieję że jeszcze się rozpogodzi:baffled:
acha i mam problem z wózkiem.chciałam kupić Graco Quatro Tour Duo ale okazało się że on sam waży 20 kg.masakra.i podobno ciężko się go przez to prowadzi.a gdzie tu jeszcze w dwójką dzieci.szkoda bo jest naprawdę ładny ale wygląd to nie wszystko.chyba muszę rozejrzeć się za czymś innym.jakbyście cosik wiedziały i słyszały o czymś godnym uwagi to dajcie znać.Martuana a jutro to chyba obejrzę sobie ten twój.co prawda nie jestem przekonana do trzech kółek ale pamiętam że go sobie chwaliłaś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Pogoda dzisiaj średnia. Aż się z łóżka wstawać nie chciało.Ogólnie to znowu jestem taka przymulona...:-( I tyle rzeczy mam do zrobienia w domku a tu Pączuś cały czas mi zajmuje. No nic. Lecę do obowiązków. Do później

witam
ja lotem blyskawicy sie pokazuje:)
ogarnelam dzis chate i bylam w crescencie z moja czworeczka bo jednka wczoraj butow nie kupilam:( ech ja nie wiem skad oni ceny biora.....jedna para 50 euro....a ja musze 2 kupic.....no nic.....pewnie pod koniec tygodnia do miasta znow uderze bo buty musza byc....ale jestem zadowolona bo kupilam dziewczynom spodnie dresowe na wf tylko po 8 euro....bo normalnie po 40 sa......masakra.....
no nic....
uciekam do obowiazkow dalej:)
ja nie obiecuje co do jutrzejszego dnia ale moze sie pokaze z Majka na chwilke ale musicie sie jakos zebrac o w miare wczesnej godzinie:) ja nie wiem na ktora wkasciwie przychodzicie ale jak mi sie uda to bede okolo 12:) bo potem mam wizyte u pielegniarki:)
dam znac jeszcze

Witam się i ja na chwilkę.
Natinke ja na przyszły tydzień się odezwę bo ten tydzień to szkoda gadać tyle spraw się zwaliło nagle mi na głowę <w sumie nie mi ale bliskim a trzeba im pomóc np w urzędowych sprawach> że nie wiem nawet sama w domu w co ręce mam wsadzić:zawstydzona/y:Mam nadzieję że do końca tygodnia uda mi się wszystko pozałatwiać no i jeszcze moja Amelka do szkoły idzie więc też przeżywam:-p i również jej parę rzeczy muszę kupić jeszcze:happy: Byłam z nią dziś u stomatologa to za tydzień w środę chcą jej usunąć jeden ząbek:szok: wiecie może czy to prawda że tu takie dzieci to usypiają ?? bo niby spoko nic nie bedzie czuła < choć dziś też nawet nie zapiszczała jak jej tam pani grzebała> ale jest mała a słyszałam że to też troszkę nie za dobrze, co myślicie:confused:

witajcie:)
na wczorajszym spacerze troche mnie przewialo... i od wczoraj ruszac sie nie moge- korzonki:/
na szczescie mam duza rodzine- jest kto zajac sie Kubusiem:)
a ja sie bycze na kanapie:P ale boli jak jasna chol*** :/
drozdusia- ja mam quatro tour deluxe (czy cos takiego)... na dwojke dzieci pewnie jest ciezszy, a ten moj wcale nie wazy malo:/... prowadzi sie nawet niezle... tylko trzeba sie nauczyc- bo na poczatku mnie krew zalewala:/

reklama
hejo...nio wlasnie marta o którrej jutro????czy to w ogole aktualne :)
ja dopiero treraz ciesze sie spokojem...mala miala opory przed zasnieciem!!ale w sumie co tu robic samej w domku?w tv jak zwykle nic nie ma,zadnej ciekawej ksiazki nie posiadam,oczy sie kleja takze zaraz pod prysznic i do wyrka :)
dobrej nocki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry