gastone
potrojna mama
Hejka. Ja tez mam zamiar sie zabrac za generalniejsze porzadki ale cos ciezko mi to idzie. Ale chyba nie mam wyjscia bo tesciowka ze swoim chlopakiem przyjezdza wiec wiecie. Tu luknie tam zajrzy....ufff...ale nie ma co gadac, narzekac na nia nie moge absolutnie![]()
...zawsze tak mowilam, ze ma dobra tesciowa, fajna kobitka, madra i wogole.No teraz mam za swoje! Przekonalam sie za wszystkie czasy i uslyszalam swoje.Nikomu nie zycze uslyszec tak przykrych slow, w dodatku nic nie jest prawda..:-(
eh... Beatka za da tygodnie paznokcie mi wyjda ze tak powiem....

!!!!!)... Spokojnych snów, pozdrawiam, pa 
... Gastone, głowa do góry - tu Wam teściowa i szawgierka nie będą psuć humorków
, bo jesteście u siebie ;-)!!! A za jakiś czas nabierzesz dystansu do całej sytaucji i jakoś się w niej odnajdziesz, bo, jak sama piszesz, nie zapomnisz o tym, ale to jednak rodzina i jakiś tam kontakt musicie mieć... Przyznam szczerze, że ja też ma konkurencję, mąż ma dwie strasze siostry i, niestety, nie są równo traktowani... Wydaje mi się, że jak już zjedziemy do Polski to pewnie mojej teściowej też wiele rzeczy nie będzie się podobać, ale ze mną dyskusji nie będzie
, poparcie powinnam mieć w najstarszej szwagierce, ale ta młodsza raczej będzie mieszać
?