aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
czesc....
dziekuje wszystkim za mile slowa....
pozdrawiam
dziekuje wszystkim za mile slowa....
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale cóż weekend... Gastone, witamy!!!! Dobrze, że już wróciłaś, bo tak jakoś smutno tu bez Ciebie!!! Na pewno Twój synuś wróci do normy i pewnie szybko przybierze na wadze - musi teraz nadrobić to co zgubił w Polsce a może nawet więcej ;-)? A co mu się na tym promie stało, znaczy na co zachorował? Nieciekawa sparwa... Dobrze, że już jest oki
! Rodzinką się nie przejmuj, wiesz, że czasem najlepiej to tylko na zdjęciu się z nią wychodzi
...
...
! A co najważniejsze jest zdrowa! Za tydzień szczepienia, potem już tylko oczekiwania na paszport i my lecimy zmierzyć się z familią ;-) w Polsce, tylko, że my lecimy na miesiąc
...
!!! Pozdrawiam, do klikania, buziaki 
i nie iem czy cos wogule zalatwie bo jesli kaza wyslac dokumenty obu rodzicow to to odpada bo jesli bardziej na poczcie ten dowod uszkodza to moj maz jest ugotowany bo nie ma paszportu!!!wiec lepiej nie ryzykowac i jesli teraz sie nie uda to moj maz pojedzie pierwszy do polski zlozyc wnioski na dowod i paszport a pozniej nasza kolej!!!dopiero mamy wniosek wypelniony jeszcze do lekarza po podpis musimy isc i w przyszly weekend zdjecia bo u nas na wsi(shannon)fotografa nie ma!!!KRYCHA a tak wogule to moje dziecko wazy juz 5200 i ma 56 cm wielorybek maly!!!
KRYCHA a tak wogule to moje dziecko wazy juz 5200 i ma 56 cm wielorybek maly!!!
P.S KRYCHA jakie sa oplaty za ten paszport bo kazdy mi tu mowi cos innego...
, dobrze, że niedziela, można sobie rodzinnie poleniuchować ;-)! Sylwisko22, my zapłaciliśmy 15 euro za paszport dla dziecka i 8 euro za przyspieszenie (10 dni, paszport expres). Żadnych więcej opłat nie było
!!! Widzę, że Wiktoria też zdrowo na wadze przybiera, to dobrze, oby Wam zdrowo rosła
!!! A jeśli chodzi o ten uzkodzony dowód, to nie chcę Cię martwić, ale może być problem na lotnisku - nie wiem tego na 100%, ale mogą nie chcieć przepuścić Twojego męża
- sprawdźcie sobie to!!! Zawsze zostaje Dublin
...
, pozdrawiam gorąco w ten zimny dzionek, papatki