K
krycha
Gość
Witam, witam... Słonko
, ciekawe na jak długo? Udanego dnia, pozdrawiam... ;-)
, ciekawe na jak długo? Udanego dnia, pozdrawiam... ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, ciekawe na jak długo? Udanego dnia, pozdrawiam... ;-)
Czesc mamuski.Pogoda dzis ladna, mam nadzieje ze na dluzej.Moje dziecko daje mi popalic troche od kilku dni, wpada w dziwne histerie, na wszystko reaguje placzem ale tak koszmarnym ze uszy pekaja.Boze..ten bunt dwulatka to jakis koszmar!
witam wszystkie mamuśki w ten jakże piękny dzionek!!
ja dzisiaj jakaś padnięta!co prawda szykuje się dzisiaj wielkie plotkowanie(kumpela mnie odwiedza)i upiekłam ciacho ale to nie powód żeby padać odrazu na twarz!!
w dodatku jakoś brzuch mi opadł i troche mnie to martwi bo zostało mi 10 tyg a wiem że kiedy brzuszek opada to w ciągu ok 2-3 tyg pojawia się na świecie dzidzia!!
do tego mam takie dziwne uczucie, chęć parcia!!
ahhh dziwny ten dzisiejszy dzień!!
pozdrawiam mamy![]()
!!! Czyżby Twój Maluszek koniecznie chciał już dołączyć do naszych pociech? Porozmawiaj z nią żeby się jeszcze jednak tak nie spiszeszyła
... Koniec ciąży jest ciężki, cieszę się, że mam to już za sobą i choć już w niej nie jestem to też czuję się dziś nietęgo - chyba ciśnienie do kitu, a tu nawet kawy za bardzo nie ma jak wypić
!!!ja idę pakować torbe do szpitala!niestety czuje się jakby moje szczęście miało przyjść na świat niebawem a nie wyobrażam sobie żeby mąż szukał ciuszków dla dziecka czy dla mnie!!same dobrze wiecie jak to jest!chociaż moje kochanie wie gdzie co leży to i tak bezpieczniej będę się czuła pakując wszystko sama!!
!