Olaaa89
^^
Dobry wieczor. Intymne pytanie mam...troche wstyd zapytac 
Jak to jest z miesiaczką?? ja dostalam ja 5pazdziernika,trwala normalnie 6dni. ale to krwawienie nie bylo takie jak zawsze mialam...jakies takie nie czerwone;/ martwie sie bo dzisiaj dostalam znowu miesiaczke i to juz jest porzadna krew ;/ moze to nie byla iesiaczka tylko cos innego...wiecie jak to jest z tym okresem?? moze powinnam isc do ginekologa?
Dobranoc :*
Jak to jest z miesiaczką?? ja dostalam ja 5pazdziernika,trwala normalnie 6dni. ale to krwawienie nie bylo takie jak zawsze mialam...jakies takie nie czerwone;/ martwie sie bo dzisiaj dostalam znowu miesiaczke i to juz jest porzadna krew ;/ moze to nie byla iesiaczka tylko cos innego...wiecie jak to jest z tym okresem?? moze powinnam isc do ginekologa?
Dobranoc :*

... My, mamy, lubimy ten czas kiedy pociechy śpią, są wtedy takie grzeczne, śliczne, kochane i w ogóle, ale inni oczekują czegoś więcej i tu już następuje konflikt interesów
! Jak będę w Polsce pewnie też będę się z tego powodu zdrowo wściekać, bo każdy będzie się chciał Oliwką nacieszyć, już się siebii boję
!
!!! Ale luzik, za 4 dni znów weekend
!!