megan234
Fanka BB :)
a ja właśnie zadzwoniłam po mężusia!chyba jednak jade do szpitala bo zwijam się na tej wersalce z bólu!mam bóle krzyżowe!poprostu zaraz umre!
skurcze mam ale tak różnie raz na 15 min pózniej 'przerwa 30 min i znowu skurcz!ale to takie jeszcze nie jakoś mocno bolące!!może Wy coś doradzicie??
skurcze mam ale tak różnie raz na 15 min pózniej 'przerwa 30 min i znowu skurcz!ale to takie jeszcze nie jakoś mocno bolące!!może Wy coś doradzicie??
... W Twojej sytuacji lepiej dmuchać na zimne - niech zerkną i zdecydują co z Tobą zrobić
, tak będzie najbezpieczniej. Jeśli chodzi o suwaczek - zaglądnij sobie na stronkę -
i dodam jeszcze dziewczyny, że jak któraś będzie szła do pracy i chce "oddać dziecko w dobre ręce", to polecam Domowe Przedszkole Natalii- ma super podejście do dzieci, zdążyłam się napatrzeć, więc wiem, co mówię
!!! Też miałam z nią "przyjemność" się spotkać, na całe szczęście z mniej bolącym skutkiem... Ciężka sprawa, ale słuchaj lekarzy, Kochana i faktycznie się oszczędzaj i dużo odpoczywaj, choć to na pewno trudne ;-)!