MrsRedhead
Początkująca w BB
kurcze siedze w necie dzien w dzien i dopiero znalazłam was z limerick 
mam swoje domostwo w ennistymon
więc jakby nie było Limerick to najbliższy świat.
w eire jestem ponad 4 lata
7 miesiecy temu rodziłam w Limerick maternity , chciałam miec cesarkę i 6 miesiecy zajeło mi jej wywalczenie ale sie udało . o opiece nie bede prawić bo wg mnie jest do niczego i nie dziw że darmowa
no i tak mój syn ma na imię Marley własnie zaczyna łazić
w wolnym czasie jeżdze motocyklem ...
zajmuję się teraz fotografią więc jeśli któras miałaby ochotę na sesję nie ukrywam że z przyjemnością OGROMNĄ sie pisze (musze na czymś ćwiczyć ) uwielbiam fotografować ciężarówki!!
jeśli ciekawskie jestescie pokaże kilka prac ale to hobby nie praca
siedze w domu, zwolniłam sie z pracy wiec mam duuzo czasu na pogaduchy ...jesli cos jeszcze smiało pytajcie
mam swoje domostwo w ennistymon
w eire jestem ponad 4 lata
7 miesiecy temu rodziłam w Limerick maternity , chciałam miec cesarkę i 6 miesiecy zajeło mi jej wywalczenie ale sie udało . o opiece nie bede prawić bo wg mnie jest do niczego i nie dziw że darmowa
no i tak mój syn ma na imię Marley własnie zaczyna łazić
w wolnym czasie jeżdze motocyklem ...
zajmuję się teraz fotografią więc jeśli któras miałaby ochotę na sesję nie ukrywam że z przyjemnością OGROMNĄ sie pisze (musze na czymś ćwiczyć ) uwielbiam fotografować ciężarówki!!
jeśli ciekawskie jestescie pokaże kilka prac ale to hobby nie praca
siedze w domu, zwolniłam sie z pracy wiec mam duuzo czasu na pogaduchy ...jesli cos jeszcze smiało pytajcie
...a jesli chodzi o opieke w czasie ciazy i o porod to jestem jak najbardziej nastawiona pozytywnie. W polsce rodzilam dwa razy i to dosc dawno i nie powiem zeby bylo zle ale o porodzie tutaj nie moge powiedziec najmniejszego slowa negatywnego.
zabrala mi tyle czasu a pozniej kapiel malej,karmienie no i usypianie i tak zeszlo.tak jak pisalam wczoraj pojechalam do regional hospital do limerick i klops.czarny pan nie przejal sie za bardzo moim palcem duzo ludzi na izbie bylo to zalatwil mnie szybko przepisal krem i nie dopuscil nas do slowa nic powaznego i juz!!!a ja jednak sie obawiam ze to nie jest normalne palec boli spuchl ropa sie leje i na dodatek strasznie smierdzi...kurcze strasznie sie zawiodlam i po tej calej wyprawie to tylko rachunek do zaplaty zostal
.KRYCHA a jak tam twoja mala bo wedlug artykulu SKOKI ROZWOJOWE od Beakty to tydzien z piorunem sie skonczyl a teraz czarny nas czeka!!!ojjjj za duzo tych czarnych...moja mala spac nie chce ale to juz tak chyba jest rosnie sobie a wraz z nia jej ciekawosc swiata i stad chyba ta bezsennosc:-)tesciowa pomaga wiec nie narzekam!!!fajnie ze ciagle nas tu wiecej.GASTONE czy twoj maz pracuje w niedziele jesli mozesz mi napisac bo musimy w koncu te zdjecia zrobic!!!pozdrawiam was wszystkie.odezwie sie pozniej papaapappappaa