megan234
Fanka BB :)
Witam wszystkie Panie!Nocka mineła mi dość ciężko bo niedość, że mój bolący kręgosłup to do tego Susanaah dostała strasznej biegunki!o 2 w nocy kąpałam moją małą dupkę!naszczęście na 99% to ząbkowanie bo właśnie wychodzą jej 5 a z innymi ząbkami miała tak samo!!
teraz smacznie śpi i odsypia nocke!ja oglądam Plebanie-niestety mam tylko tvp polonia i łykam wszystkie seriale jak pelikan-z nudów!!
zaraz biore się za małe sprzątanko!za troche ponad 2 tyg przyjeżdza moja mamuśka na chrzest małej!trzeba się troche przygotować!!pozdrawiam serdecznie
teraz smacznie śpi i odsypia nocke!ja oglądam Plebanie-niestety mam tylko tvp polonia i łykam wszystkie seriale jak pelikan-z nudów!!
zaraz biore się za małe sprzątanko!za troche ponad 2 tyg przyjeżdza moja mamuśka na chrzest małej!trzeba się troche przygotować!!pozdrawiam serdecznie
.
Jak mnie badala to jeszcze sie dziwila ze boli!!!
heheh
jakoś nie umiem się tak stawiać...na szczęście nie musialam przechodzić takich rzeczy, rodziłam w Polsce w małej mieścinie<te co mnie znają z nk -wiedzą;-)> , w szpitalu, który jest jednym z najlepszych w Polsce, opieka super
!!! Niewyspane dzieci są jeszcze trudniejsze w obsłudze
... Byłyśmy na spacerku, ale niedługim, bo pogoda taka, że nadal lepiej w domu siedzieć (stąd niewyspanie Oliwki, bo, jak pewnie u większości dzieci, jak tylko wózek się zatrzyma Młodej się oczka otwierają i lipa, po spaniu
!). Muszę się troszkę odstresować żeby nie straszyć jej swoim stanem psychicznym ;-), gorąca herbatka, jakaś przekąska i może dobra komedia pomogą (i o ile mi dziecię pozwoli
...). Do później, pa 
Ale to nic, wzielam go do gory do lazienki, ale on sie panicznie boi prysznica i sie darl jak bym go ze skory obdzierala a nie mialam wyjscia bo wode trzeba grzac.Do tego nasikal mi na podloge.Oblalam sie prysznicem po nogach no i zbierajac potem jeszcze te kupne pieluchy wsadzilam paluszka w ...kupe!