Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no i przez to wszystko mała się buntuje jak tylko wieczorem kładę ją do łóżeczka.już na sam widok protestuje i zaczyna płakać.a ja mam nerwa bo już od tego odwykłam.od dłuższego czasu kładłam ją,siadałam obok łóżeczka i mała po chwili spała.a teraz kręci się i marudzi długi czas zanim zaśnie
a potem pobudka z płaczem co chwila.wrrrrrrrr..... brak mi cierpliwości i siły na tej ostatniej prostej
Alex no troche masz do nadrobiena:-) Witaj z powrotem w świece forumowym;-)
Wtam:-)
Sylcia ta mi przykro że malutka chora:-(Mam nadzieję że to nie Igorek ją zaraził:-(
Dzisiaj z niego jakiś diabeł. Mały terrorysta se robi![]()
dzieńdoberek
witam się i ja już po imprezce roczkowej a babcia i chrzestna już w samolocie![]()
Mausialam was poczytac i nadrobic zaleglosci
Sylcia dziekik za mile slowo
Justysia i Krycha dzieki za zyczaka dla malego
mam nadzieje ze juz bede na biezaco
bo czytac tyle stron to troche trwa
dzień dobry kobietki.my dzisiaj mamy za sobą gorszą noc:-(już powiedziałam mojemu T że jak ten ząb jej nie wyjdzie to chyba sama przetnę jej to dziąsło żeby jej ulżyć.bo ona się męczy a ja razem z nią.nie mam już siły latać co chwila do niej a i tak pomóc nie mogę bo przecież nie mogę jej co godzinę podawać środków przeciwbólowychno i przez to wszystko mała się buntuje jak tylko wieczorem kładę ją do łóżeczka.już na sam widok protestuje i zaczyna płakać.a ja mam nerwa bo już od tego odwykłam.od dłuższego czasu kładłam ją,siadałam obok łóżeczka i mała po chwili spała.a teraz kręci się i marudzi długi czas zanim zaśnie
a potem pobudka z płaczem co chwila.wrrrrrrrr..... brak mi cierpliwości i siły na tej ostatniej prostej
no wyżaliłam się i mogę iść na śniadanko,do potem laseczki
wow Aguś a co to było co ona zjadła, normalne mleko? Ale bym chciała żeby z naszym głodomorkiem było tak samo, kiedy ja się doczekam 6 godzin snu pod rząd?dzien doberek
a chcialam sie pochwalic ze Mayka jak zjadla wczoraj butelke po kapieli to sie obudzila dopiero o 6 ranooj , ale byloby fajnie jak juz by nie wstawala na dodatkowe karmienia hehehe.....
pozdrawiam i zycze milego dnia![]()