aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
super Drozdusia
ciesze sie ,ze Cie zobacze bo normalnie przez te prace wypadlam z obiegu hahahha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba coś się ruszyło bo wyczułam że kawałeczek ząbka się przebiło więc jest nadziejajednak pewnie jeszcze chwilę to potrwa bo to czwórka a te tylne zęby są większe i szersze niż te przednie
no nic,ja zaciskam swoje zęby i czekam na pojawienie się zęboli małej;-)
Krycha a co tak nagle Oliwkę złapało?w piątek przecież wszystko było ok.a jak twoje samopoczucie?lepiej?teścik wykonany?bo wiesz,ja oczekuję pozytywnej odpowiedzi;-)![]()
wow Aguś a co to było co ona zjadła, normalne mleko? Ale bym chciała żeby z naszym głodomorkiem było tak samo, kiedy ja się doczekam 6 godzin snu pod rząd?
... Sorki, że pytam, ale afrykańskie dzieci są takie silne? 
szwagier czekał już na lotnisku w Łodzi
ostatecznie on pojechał do domu sam a one poczekały na pociąg i wróciły pociągiem z wawy

Ms marple to przygode mieli nieciekawa. Ja planuje leciec do Lodzi w marcu. Oby nic takiego sie nie przydarzylo.