reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

babki mój adal bardzo lubi dzieci :tak::tak: myślę, że to dlatego , że często kawkujemy mamuśki :-D:-D specjalnie do tych celów was szukałam,:tak::tak:
pewnie niedługo będzie za dziewczynkami latał:szok::-D:-D a Laurę ostatnio już napadł na wejściu :-D:-D:-D w kazdym razie wszystkie jego koleżanki i koledzy są u nas mile widziani (wraz z mamusiami oczywiście):-D:-D

no w tym tygodniu chętnie bym z wami pokawkowała bo już całe lata was nie widziałam:-D:-D

a moja mama zamiast w Łodzi wylądowała w Warszawie:szok::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam laski:)
MsMarple, jeszcze raz sto lat dla małego, super mężczyzna w tym garniturku:D
Gastone, śliczn ie wyglądasz na nowym zdjęciu, taka dziewczyneczka!!

jak Wam moja weekendzik? ; ) u nas obżarstwo:-D

Hej mamusie, ja tak na chwilkę, chciałam się z Wami przywitać!!! Podczytuję Was po cichaczu, ale nie mam dziś nastroju na pisanie... Jakoś tak dołowato mi się zrobiło :-(... I jeszcze Oliwka nam się pochorowała, jutro pójdziemy do lekarza, bo, sieroty, nie poszliśmy wczoraj, a trzeba było nie czekać :wściekła/y:... Sama też nienajlepiej się czuję :dry:... No, nic, zmykam... Pozdrawiam Was gorąco i do klikania :sorry2:

ojej biedna pyzunia:-(co to się dzieje, nam tez z nosa kapie, poki co maya sie trzyma. tylko ze przed chwilka ja glupia obcielam jej kawlek skorki z opuszki paluszka przy obcinaniu paznokci:-:)-:)-:)-( az krewka poleciala bo troszke gleboko:unsure::no2::no2: nie mam pojecia jak poobcinac jej paznokcie tym du..... obcinaczem tommytippy:zawstydzona/y:

dziewczynki wszystkim Wam bardzo dziękuję za życzenia dla Adala:tak:
rok temu już leżałam w maternity:tak:
a jak tam madziakowalik?

przykra sprawa z tym chorowaniem dzieciaczków:no: mój zaczął chrypieć:dry: ale na razie nic więcej:nerd:

olivco zamień obcinaczki na nożyczki tommytippy, nożyczkami raczej nie obetniesz skórki, ja te obcążki rzuciłam w kąt jak tylko je zobaczyłam:baffled:

a może ktoś ma ochotę jutro wpaść do mnie na kawkę?

witam dziewczynki :-)

akcja porod sie sama zaczela a raczej tak mi sie wydaje , skurcze mam ciut silniejsze ( tak raczej na miesiaczke okropny bol w krzyzu az mi promienieje na noge , stopy mam jak balony:-( z rekami wlacznie ) czuje sie okropnie cale szczescie ze jutro do szpitala ide . moze sie rozpakuje w tym tygodniu . zycze milusiego dnia . mam nadziej ze naprawia mi tego necika to bede czesciej .

Ojj kochana to juz na dniach mozesz rodzic :)) I jee :))

dzien doberek:)
a ja mialam byc w pracy ale popracowalam od 6.30 do 11.30 i koniec.....
a chcialam sie pochwalic ze Mayka jak zjadla wczoraj butelke po kapieli to sie obudzila dopiero o 6 rano:)oj , ale byloby fajnie jak juz by nie wstawala na dodatkowe karmienia hehehe.....
pozdrawiam i zycze milego dnia:)

Noo to ladnie Ci Mayunia pospalaaa :)) Tylko pozazdroscic :))

Hej kobitki.
Olivca czasem to siekochana trzeb naczekac nate dluzsze nocki.Max tez byl glodomorem i my bardzodlugo do niego wstawalismy az do roku czasu jadl srednio co 3 godziny (a wcale niewyglada hihi) ale pamietam dzien jak moje dziecko zjdloo 23 a wstalo 5 rano.Nie moglam spac i sprawdzalam czy z nim wszystko oki? hihih

Ladny avatar :))

babki mój adal bardzo lubi dzieci :tak::tak: myślę, że to dlatego , że często kawkujemy mamuśki :-D:-D specjalnie do tych celów was szukałam,:tak::tak:
pewnie niedługo będzie za dziewczynkami latał:szok::-D:-D a Laurę ostatnio już napadł na wejściu :-D:-D:-D w kazdym razie wszystkie jego koleżanki i koledzy są u nas mile widziani (wraz z mamusiami oczywiście):-D:-D

no w tym tygodniu chętnie bym z wami pokawkowała bo już całe lata was nie widziałam:-D:-D

a moja mama zamiast w Łodzi wylądowała w Warszawie:szok::wściekła/y::wściekła/y:

Kkolezanko Nadinka jest wolna :)) A Adasko bedzie mial w ogole dziewczyn do wboru mnostwoo :))

Witam laski:)
MsMarple, jeszcze raz sto lat dla małego, super mężczyzna w tym garniturku:D
Gastone, śliczn ie wyglądasz na nowym zdjęciu, taka dziewczyneczka!!

jak Wam moja weekendzik? ; ) u nas obżarstwo:-D

Heja kochana u nas w sumie nie najgorzej jedniodniowa goraczka byla ale teraz jest juz ok tylko katarek ;/

Hej mamusie, ja tak na chwilkę, chciałam się z Wami przywitać!!! Podczytuję Was po cichaczu, ale nie mam dziś nastroju na pisanie... Jakoś tak dołowato mi się zrobiło :-(... I jeszcze Oliwka nam się pochorowała, jutro pójdziemy do lekarza, bo, sieroty, nie poszliśmy wczoraj, a trzeba było nie czekać :wściekła/y:... Sama też nienajlepiej się czuję :dry:... No, nic, zmykam... Pozdrawiam Was gorąco i do klikania :sorry2:

Zdrowka dla was kochana :))

ojej biedna pyzunia:-(co to się dzieje, nam tez z nosa kapie, poki co maya sie trzyma. tylko ze przed chwilka ja glupia obcielam jej kawlek skorki z opuszki paluszka przy obcinaniu paznokci:-:)-:)-:)-( az krewka poleciala bo troszke gleboko:unsure::no2::no2: nie mam pojecia jak poobcinac jej paznokcie tym du..... obcinaczem tommytippy:zawstydzona/y:

I dla was tez zdrowka :)) Noo u mnie tez ciezko z obcinaniem paznokcii :((

dziewczynki wszystkim Wam bardzo dziękuję za życzenia dla Adala:tak:
rok temu już leżałam w maternity:tak:
a jak tam madziakowalik?

przykra sprawa z tym chorowaniem dzieciaczków:no: mój zaczął chrypieć:dry: ale na razie nic więcej:nerd:

olivco zamień obcinaczki na nożyczki tommytippy, nożyczkami raczej nie obetniesz skórki, ja te obcążki rzuciłam w kąt jak tylko je zobaczyłam:baffled:

a może ktoś ma ochotę jutro wpaść do mnie na kawkę?

Kochana ja bym z checia wpadla ale malenka chora jest :(

A Nadinka juz lepiej sie czuje ale ten katar ja meczy ale powolii przechodzii no a goraczka to tylko taka jedniodniowa byla :)) Na szczescie :))

biedne te dzieciaczki.Lola na razie się trzyma ale jak znam życie to ją też w końcu dopadnie.tym bardziej przy tym zębolu:baffled: a właśnie,chyba coś się ruszyło bo wyczułam że kawałeczek ząbka się przebiło więc jest nadzieja:sorry2: jednak pewnie jeszcze chwilę to potrwa bo to czwórka a te tylne zęby są większe i szersze niż te przednie:nerd: no nic,ja zaciskam swoje zęby i czekam na pojawienie się zęboli małej;-)
Krycha a co tak nagle Oliwkę złapało?w piątek przecież wszystko było ok.a jak twoje samopoczucie?lepiej?teścik wykonany?bo wiesz,ja oczekuję pozytywnej odpowiedzi;-):-p
ms.marple ja bym z wielką chęcią wpadła bo T ma akurat wolne i mógłby mnie przywieźć ale już zaplanowaliśmy wyjazd w okolice galway po bramki na schody.a w środę?chyba że ty akurat będziesz w Limerick to zapraszam.a czemuż to mamcia lądowała w wawie?warunki pogodowe?

Aga jakie dni masz wolne?bo może w końcu się rozbujam i cię nawiedzę:tak:
Olivca ja nie miałam nigdy problemu z pazurkami ale faktem jest że zawsze używałam nożyczek.i słyszałam właśnie że obcinaczki są lepsze dla starszych maluchów.spróbuj może nożyczek

tak sobie myślę że teraz wasze dzieciaczki są pociągające i jak im przejdzie to pewnie dopadnie moją Lolę:sorry2: ach tam...
a ja to życzonka Adaśkowi jutro złożę:-p;-)

Drozdusia ja mam wolne jutro i w czwartek......tylko jutro mam do zalatwienia troche spraw wiec jakbys miala ochote i czas to moze czwartek co???????????tylko tak po 13 mniej wiecej ....bo mam na 11.30 wizyte na Roxtown z Kamila w klinice okulistycznej....
moja Mycia zdrowa jak na razie ,tfu tfu...mam nadzieje ,ze te zapalenie nerek juz poszlo w zapomnienie.....

reklama
no mi czwartek w sumie też bardziej pasuje.i godzina też ok.jakby coś się zmieniło to dam znać ale na chwilę obecną jesteśmy umówione na czwartek po 13.cieszę się że Majeczka zdrowa;-)

Do góry