Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To super! Dzieki...Ja wysylalam p60 ale moze byc zaswiadczenie z pracy bo tez myslalam ze zgubilam za 2005 rok,i pytalam na gardzie;-)
krycha no wlasnie jak to jest z fotelikem? nadajesz go jako bagaz czy jak? bo to jest w zasadzie moj wozek wiec nie bardzo by mi pasowalo jako bagaz i potem dziecko nosic na rekach od czasu odprawy.
... Znaczy niepotrzebnie wykupiliśmy tą opcję? My mamy Graco Vivo i jak Oliwka jest niespokojna to wozimy ją w tym całym systemie Travel żeby nas widziała i jak to wtedy jest traktowane???? Hm... Gastone, jak Ty montowałaś swój fotelik? Tylko na stelażu? U mnie niestety nie da się montować tylko na stelażu, więc logiczne dla mnie było, że muszę zapłacić, ale może nadgorliwa jakaś jestem
???Ja mam montowany fotelik na samym stelazu ale nie ma mozlwosci zlozenia tego razem dlatego zastanawiam sie jak oni to potraktuja.
... Ale myślę, że w Twoim przypadku to raczej jako wózek - nic więcej przecież nie będziesz miała - to jest cały "pojazd", tak mi sie wydaje...
, wystarczy, że położę ją do karmienia już taki wrzask, że masakra
!!! Staram się ją przytrzymać przy cycku na samym początku jak najdłużej, bo wtedy ładnie je, ale nie można bez końca... I tak i tak muszę przed zaśnięciem dokarmiać
! Smoka oczywiście nadal nie chce! Jak próbuję ją do niego przekonać (a staram się to robić codziennie) to "gryzie" go dziąsłami i tyle, no ale jest chwila spokoju
! Chyba jestem już dzisiaj zmęczona tym wszytskim :-(... A Oliwka jak na złość dziś akurat ma ochotę na więcej mleczka i wisi na cycu (więc i wrzask jej częściej)
, dobrze, że mąż zaraz wraca i że już weekend, bo brak mi sił... Hmm... Chyba troszkę pomarudziłam Wam
, ale taką jakąś potrzebę odczułam...