ms.marple nio wlasnie nie znam tu mamus za wiele , raptem jedna Reszta kolezanek jakos sie nie spieszy z maciezynstwem... dlatego WAS dziewczyny pytm o rade bo juz macie doswiadcxzenie w tych sprawach
i właśnie nas miałam na myśli

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ms.marple nio wlasnie nie znam tu mamus za wiele , raptem jedna Reszta kolezanek jakos sie nie spieszy z maciezynstwem... dlatego WAS dziewczyny pytm o rade bo juz macie doswiadcxzenie w tych sprawach
a ja to zaczynam robic liste zakupow dla malucha i tak sie zastanawiam kiedy zaczac kupowac ciezki sprzet i co jest niezbedne a co zupelnie niepotrzebne...![]()
:-) upatrzylam sobie wuzek quinny zapp w kolorze strawberry 3 kolowy (spacerowka) i do tego fotelik samochodowy wpinany w rame zanim maly bedzie sie nadawal na spacerowke... zrezygnowalam z gondoli uwazam ze jest zbedna A jakie sa wasze doswiadczenia w tym temacie??
bardzo bardzo chetnie :-)ok nie ma sprawyy) Zawsze mozemy sobie po sklepach pochodzic albow padniesz do mnie kawke
)