Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam nadzieje ze choc jeszcze jeden taki weekend uda sie spedzic tak tylko we dwoje poza miastem zdala od wszystkiegodzindusia do porodu zostało ci jeszcze trochę czasu a tym samym jeszcze kilka takich weekendów tylko we dwoje;-) także korzystajcie![]()
dlatego staram się za dużo nie myśleć o tym jak mało zostało czasu do porodu.żeby nie zwariować

kurka jakies chorubsko sie przypetalo
oby szybko poszlo
My tez trzymamy kciuki za Igorka, trzymajcie sie kochani!!spadam obiadek dokonczyc;-)
wtedy się okazuje czego mogliśmy nie kupować a co by się jeszcze przydało.w pierwszej ciąży zakupy zaczęłam robić dość szybko bo w 4 miesiącu.wtedy już kupiłam wózek.tak się nie mogłam doczekać.teraz jakoś na spokojnie.wózek mam dopiero od kilku dni.jedynie ciuszki gromadziłam stopniowo już od jakiegoś czasu.bo to zawsze jakaś okazja się trafi,wyprzedaż no to trzeba skorzystać
dużo zależy też od mieszkania ( np czy masz piętro) itd
mamuśki ci poopowiadają co mają

i wracajcie szybko do domku
ja to planowalam zaczac zakupy dopiero w styczniu z czego np wozek i luzeczko to napewno w polsce kupie bo jest wiekszy wybor kolorow i wzorow no i jest taniej a reszte to tutaj
:-)