reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
zegnam sie babeczki na dzisiaj i obiecuje odezwe sie z PL :) zyczcie mi spokojnego lotu bo to pierwszy nasz lot trojeczka bye! bye! loves

Życzymy z całego serca :tak::tak::tak:

Ufff, właśnie położyłam mojego Dziabąga, ale cosik ma problemy z zaśnięciem... Czuję się już troszkę lepiej, ale na noc napiję się jeszcze tego cuda na przeziębienie no i gorącą kąpiel sobie zaserwuje! Że też człowiek chorować musi...

Sylcia007, a nie możesz używać torby z tamtego wózka?

drozdusia milo mi bylo Cie dzisiaj poznac, jutro jesli tylko wybierasz sie na spacerek to zapraszam do mnie na kawusie, bede w domku caly dzien zapewne takze wpadaj !!! i inne mamki rowniez ktore sa w poblizu:)

Moja lobuziara wlasnie zasnela, a mnie czeka sterta prasowania, i lepiej sie w koncu za to wezme bo nastepne pranie wisi do wyschniecia to znow bedzie wiecej, ehhh jak ja nie lubie prasowania, bleeee

Justysia nam wyleciala do Polski dzisiaj eh a ja myslalam ze to jeszcze troche czasu do tego wylotu..... czas mi lecie niewiadomo kiedy.....

Gosiulka mi też było bardzo miło w końcu cię poznać:tak: jutro to raczej się nie wybiorę bo mam mieć gości ale być może w środę;-)
Justysia spokojnego lotu:-)

idę położyć mojego łobuza spać ale czarno to widzę bo jak po całym dniu zobaczyła tatusia to dostała niezłego powera:sorry::sorry:

drozdusiu milej nocki :))
krycha tamta torba nie wyglada za ciekawie w tym wozku
gosia mam sie jutro spotkac z Dzindusia a wiec i moze Ty dolaczysz Pochodzimy po Cresent kawke zaliczymy :))
justysia milego i bezpiecznego lotu :)))))

justysiu spokojnego lotu, miłego pobytu w PL i udanej uroczystości, do zobaczyska papa

dobranoc babki
od juterka mam gości więc będę rzadziej zaglądać
papatki

A moje dzieciaczki już śpią a ja z T obejrzę " kochaj i tańcz";-)
Justysia życzę spokojnego lotu:-) Pewenie jeszcze zajrzę ale tak na wszelki wypadek dobranoc laseczki;-)

Sylcia chetnie do was do lacze jesli tylko jedna z moich znajomych nie przyjdzie do mnie , w tamtym tygodniu sie umawialismy, ale u niej roznie bywa:) jesli ona nie wpadnie to tez chetnie wybiore sie do crescent:) zaraz do niej pisze smska zeby sie dowiedziec:) a jak cos to o ktorej tak bedziecie w crescent?

Drozdusia sroda mi rowniez pasuje:) jestem w domku tylko rano jade z mala na szczepienie a pozniej juz bedziemy w domku takze zapraszam:)

reklama
Do góry