K
krycha
Gość
Dzień dobry
!!! Coś mi się zdaje, że przez tego ciągle wychodzącego zębola Oliwka postanowiła już wstać, więc oto i jestem ;-)... Zmykam na gorącą herbatkę
miłego dnia...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
alex co prawda przepadam ale nie wyjeżdżamWitam sie mamusie
dzionek sie zapowiada bardzo milusio
Justysia Bozenko milego lotu zycze
alex co prawda przepadam ale nie wyjeżdżamtylko przyjmuje gości u siebie
mam nadzieje, że jak baby powracają z urlopów to tobie się zwalimy na głowę![]()
Hejka pogoda superowa aż się sama gębica śmiejeroboty mam tyle że szok
szkoda mi Marika bo mógłby na placyku dzisiaj pobiegać:-(;-)a ja nie mam czasu musze coś szybko wymyślić co by wszyscy byli zadowoleni
a sypialnie sobie już zrobiłam w odcieniach czarno białych z dodatkiem sreberka mężuś wczoraj był bardzo zadowolony
;-)
A ja dopiero z łóżka wstaję, co prawda mogłam poleżeć bo T wyprawił Amelke do szkoły i miał małym się zająć żebym ja mogła sobie odespać no ale wiadomo jak to jest:-) no ale chociaż poleżałam. Idę coś zjeść i na kawusię