Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jeszcze przy niej będe miała rooooooooobooooootyyyyyy
to jest taka wieeeeeeeeelka Paaaaaaaaaaniiiii
uczoooooona
ale dobrze że udało się te bilety jej prze
bukować i tylko tydzień jakoś wytrzymam
CHYBA! a teraz lece cosik w domciu porobić hehhe puki maluszek śpi;-) Dziewczyny mam pytanie miała już któraś ten zastrzyk antykoncepcyjny?? bo ja się po nim suuuper czuje pro;-)blem tylko w tym że cały czas przy nim podkrwawiam

i nie wiem czy to nor
ma?? bo czyba musze się przejść do gp. bo to troche niekomfortowe;-)
hehe Sylcia nie chodzi wiecznie ta pralka.......czasem ma wolne hehehhe no ale tak to jest....dziewczyny duze i ciuchy duze wiec prania jakos wiecej.....malych ciuszkow wiecej w pralke wejdzie
Martuana te podkrwawianie chyba calkiem normalne.....bo ten zastrzyk to jest chyba jak te tabletki jednoskladnikowe......podejrzewam ze tak moze byc dopoki organizm sie nie przyzwyczai....
ja zmienilam juz te tabsy co bralam i wrocilam do tych swoich ktore wczesniej bralam dwuskladnikowe.....jak dla mnie najlepsze.....po tamtych dziewnie sie czulam....
a Mycia spi......ja juz posprzatalam ,obiadek zrobilam(dzis grochowka i dla malza rybka z pieczonymi ziemniaczkami i marchewka)...pranie rozwisilam i nanioslam sobie drewna i wegla do kominka i jez sie slicznie pali
mala wstanie to jej zupke dam i mamy labe.....
zrobilam sobie herbatke z cytryna i cisteczka do tego mam maslane.....ktoras chetna????

...trzeba sobie poszukać zajęcia żeby nie zwariować od tego siedzenia![]()

hihihiih