reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam mamusie :-) niebylo mnie dwa dni i tyyyleeee czytania :szok: myslalam ze nigdy nie skoncze...

dorota witam serdecznie, milo poznac

justynka to ladne przejscia mialas , a tak wogule to bardzo dziwne to jest - ale coz w koncu w irlandii jestesmy a tu wszystko zdarzyc sie moze;-)

sylcia mam nadzieje ze udal sie wypad sie udal , ja niestety zlapalam zakret i ledwo dzis udalo mi sie na chwile wyjsc na prosta... czasu na nic nie mam Ale mam nadzieje ze okazji jeszcze kilka sie nadarzy na wspolne polowanie w sklepach:-)

Dzindusia tak jak pisalam Ci jeszcze nie raz sie napewno zobaczymy :))
Kaja ahh moze maly ma jakies gorsze dni U mnie z Nadinka jest podobnie raz w nocy lepiej raz gorzej Raz budzii sie bo smoka nie ma a innym razem cos wlanie i wszyscy w domu slysza a ona sobie slodko spii :)

no i się rozpadało... u mnie pranie na szczęście jakoś schnie zanim zdąży zgnić;-):-) a jak coś to zawsze mogę podsuszyć w pralce ale staram się tego nie robić

a co z tym jutrzejszym spotkankiem?ja tam bardzo chętnie.a reszta laseczek co się nie wypowiada??:eek::eek::eek:

U mnie jakas masakra normalnie:szok: Mieliśmy z T mieć wieczór dla siebie a szwagier miał siedziec z maluchami a tu.... Młody świruje a Amela..-trzęsie ją stawy bolą< tj mówi że ręce i nogi i głowa> ma temperaturę:no: zadzwoniałam do GP a ten że mam podawać co 4 h campol a jak nie pomoże jutro mam podjechac do nich:cool: nie wiem ona ostatnie 3 dni kaszlała ale myślałam że jest już lepiej:crazy: Ja Natalia chce przyjść na to spotkanko i zobaczymy bo małej na bank nie puszcze do szkoły i jak będzie nieciekawie to lekarz a jak T da radę to wtedy mnie przywiezie;-) Chciałabym a T mówi żemoże nie czekać do jutra i jechać z nią do szpitala:eek: Na razie leży i dałam jej ten campol choć dawałam już jakis czas, więc czekam co i jak będzie:zawstydzona/y:

oj kaja....w szpitalu to Ty kochana spedzisz kilka dobrych godzin jak chcesz jechac....i jesli nic nie bedzie takiego to dadza recepte i do domku....

dobranoc kobietki
lece ogladac naznaczonego jeszcze a potem horror leci plaga:)
pa

Ostatnia edycja:
rodzinka sie rozjechala.... w poniedzialek lece Julce przebijac uszka dostala takie piekne zlote kolczyki ze juz sie nie moge doczekac az bedzie miala dziurki... taka moja slodka kruszynka...:laugh2:
Kaja kuruj te swoje pociechy i powodzenia z oduczaniem od smoka :sorry:

reklama
U mnie jakas masakra normalnie:szok: Mieliśmy z T mieć wieczór dla siebie a szwagier miał siedziec z maluchami a tu.... Młody świruje a Amela..-trzęsie ją stawy bolą< tj mówi że ręce i nogi i głowa> ma temperaturę:no: zadzwoniałam do GP a ten że mam podawać co 4 h campol a jak nie pomoże jutro mam podjechac do nich:cool: nie wiem ona ostatnie 3 dni kaszlała ale myślałam że jest już lepiej:crazy: Ja Natalia chce przyjść na to spotkanko i zobaczymy bo małej na bank nie puszcze do szkoły i jak będzie nieciekawie to lekarz a jak T da radę to wtedy mnie przywiezie;-) Chciałabym a T mówi żemoże nie czekać do jutra i jechać z nią do szpitala:eek: Na razie leży i dałam jej ten campol choć dawałam już jakis czas, więc czekam co i jak będzie:zawstydzona/y:

Kurcze ma nadzieje ze to nic powaznego !!!

oj kaja....w szpitalu to Ty kochana spedzisz kilka dobrych godzin jak chcesz jechac....i jesli nic nie bedzie takiego to dadza recepte i do domku....

dobranoc kobietki
lece ogladac naznaczonego jeszcze a potem horror leci plaga:)
pa

Dobrej nockii :) PS. a plage juz ogladalam wole jednak inne horrory :))

rodzinka sie rozjechala.... w poniedzialek lece Julce przebijac uszka dostala takie piekne zlote kolczyki ze juz sie nie moge doczekac az bedzie miala dziurki... taka moja slodka kruszynka...:laugh2:
Kaja kuruj te swoje pociechy i powodzenia z oduczaniem od smoka :sorry:

Ooo no to super daj pozniej znac co i jak Jak poszlo Bo my wlasnie Nadii tez robimy teraz kolczyczki :))

Do góry