Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!!! Matko kochana, nerwy od rana, no! Napisałam big posta i mi się skasowła
wrrrrrrr.... Nie mam czasu znów go stukać, więc tak króciutko teraz - Natinke18, ja podtrzymuję chęć przybycia, ale do wszystkich mamuś, które przyjdą - Oliwcia straszy mnie katarem - czy Wam to przeszkadza? Bo jeśli boicie się o zdrówko swoich pociech to ja odpuszczę i nadrobię już po poworcie z Polski! Jeśli jednak bym szła, Drozdusiu, to na pewno będę jechać busem, jechałabyś ze mną?
no ale dzis mowi ze lepiej tylko ta glowa, szyja i konczyny ale jak mowie zabiera sie powoli do zabawy wiec mam nadzieje ze juz lepiej.A co do Michala hmmmm caly dzien bez smaoka i o noc sie balam ale w sumie zasnol bez wiekszych problemow, obudzil sie i cieszyl skakal jak z mela o 1 mielismy przeboje<maja razem pokoj>i spal go 7 na kache sie obudzil i do tej pory siedzi w lozeczku robi aja i wogole BEZ SMOKA

to chyba juz go mu nie dam wcale

ja mu na to że nic z tego
i do czwartej tak się kręciła i marudziła no ale ja leżałam w ciepłym łóżeczku,nie było krzyków więc było git.i nagle o czwartej jak się rozdarła to jakby ją ktoś ze skóry obdzierał.zaglądałam do niej ale jak tylko wychodziłam to histeria na maksa
byłam w szoku bo już nie pamiętam żeby mi takie sceny w nocy robiła
a że ostatnio coś narowista jestem-chyba przed tym porodem, to zaczęłam sama się denerwować i nakręcać aż w końcu na nią nakrzyczałam
ale nic,do piątej jazda.w końcu tata się zlitował(chyba dlatego że szedł do pracy na rano) i zabrał ją do nas.od razu jej przeszło i dawaj skakanie po łóżku,ściskanie nas,całowanie,śpiewanie,gadanie i takie tam.myślałam że szału dostanę.z tego wszystkiego dostałam takich bolesnych skurczy i bóli w krzyżu że myślałam że urodzę.o 6 Lola poszła spać i mogłam odpocząć ale już nie zasnęłam
jeszcze ze dwie takie akcje i jadę na porodówkę
hejk!!
to co dziewczyny kolo 13 u mnie? sprobuje jakies ciasto upiec,ale co z tego wyjdzie nie mam pojeciado zobaczenia!