reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witojcie :sorry:!!! Matko kochana, nerwy od rana, no! Napisałam big posta i mi się skasowła :wściekła/y: wrrrrrrr.... Nie mam czasu znów go stukać, więc tak króciutko teraz - Natinke18, ja podtrzymuję chęć przybycia, ale do wszystkich mamuś, które przyjdą - Oliwcia straszy mnie katarem - czy Wam to przeszkadza? Bo jeśli boicie się o zdrówko swoich pociech to ja odpuszczę i nadrobię już po poworcie z Polski! Jeśli jednak bym szła, Drozdusiu, to na pewno będę jechać busem, jechałabyś ze mną?

Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę!!!!!!!!!!

Miłego dzionka i do klikania :rolleyes2:

Hejka ;-) u mnie dzisiaj dzionek zaaaajęty :szok: na zakupki musze lecieć i przygotować sypialnie teściojadze:-D :-DMadzia jej udostępniła swój pokoik i przejdzie do Marika co by teściówka za blisko nas nie była:-D oki papap lece na kawuche i ubierać chłopaków:tak:

Hejka
No i przezytlismy noc;-) Amela w domu mowi ze ja glowa boli i rece ale zaczyna sie bawic wiec mysle ze to dobrze po nocnych goraczkowaniach i jeszcze o 1.30 zmienialismy posciel bo zaczela haftowac:wściekła/y:no ale dzis mowi ze lepiej tylko ta glowa, szyja i konczyny ale jak mowie zabiera sie powoli do zabawy wiec mam nadzieje ze juz lepiej.A co do Michala hmmmm caly dzien bez smaoka i o noc sie balam ale w sumie zasnol bez wiekszych problemow, obudzil sie i cieszyl skakal jak z mela o 1 mielismy przeboje<maja razem pokoj>i spal go 7 na kache sie obudzil i do tej pory siedzi w lozeczku robi aja i wogole BEZ SMOKA:tak::szok::-D to chyba juz go mu nie dam wcale:-p

Witam sie i ja
Kaja moja Emilka tez ma ok tygodnia dni opuszczonych ale ja zawsze ide do szkoly i mowie nauczycielce ze dzisiaj jej nie bedzie bo jest przeziebiona i jest ok
Zycze zdrowka dlaq Amelki

dzień dobry.w sumie to bardziej ulewny:sorry:
ja też miałam swoje przeboje w nocy.mała obudziła się o 3 ale nie płakała więc do niej nie poszłam.tak sobie leżała i czasami zamarudziła pod nosem ale bez płaczów.a mój T od razu mówi żeby wziąć ją do nas to szybciej zaśnie:crazy: ja mu na to że nic z tego:no: i do czwartej tak się kręciła i marudziła no ale ja leżałam w ciepłym łóżeczku,nie było krzyków więc było git.i nagle o czwartej jak się rozdarła to jakby ją ktoś ze skóry obdzierał.zaglądałam do niej ale jak tylko wychodziłam to histeria na maksa:szok: byłam w szoku bo już nie pamiętam żeby mi takie sceny w nocy robiła:shocked2: a że ostatnio coś narowista jestem-chyba przed tym porodem, to zaczęłam sama się denerwować i nakręcać aż w końcu na nią nakrzyczałam:growl::angry: ale nic,do piątej jazda.w końcu tata się zlitował(chyba dlatego że szedł do pracy na rano) i zabrał ją do nas.od razu jej przeszło i dawaj skakanie po łóżku,ściskanie nas,całowanie,śpiewanie,gadanie i takie tam.myślałam że szału dostanę.z tego wszystkiego dostałam takich bolesnych skurczy i bóli w krzyżu że myślałam że urodzę.o 6 Lola poszła spać i mogłam odpocząć ale już nie zasnęłam:sorry: jeszcze ze dwie takie akcje i jadę na porodówkę:evil:
idę na kawusię żeby jakoś dziś funkcjonować

Natinke na pewno się uda.ja to uważam że nawet jak wyjdzie zakalec to swoje ciasto i tak będzie lepsze jak to kupione

hejk!!
to co dziewczyny kolo 13 u mnie? sprobuje jakies ciasto upiec,ale co z tego wyjdzie nie mam pojecia :) do zobaczenia!

Dziewczynki, jednak muszę zrezygnować - Młoda za bardzo mi prycha i tuli się cały czas, cieplutka jak nie wiem... Posiedzę z Nią w domciu i będę tu zglądać co jakiś czas do Was! Miłego kawkowania Laseczki ;-)

reklama
Do góry