reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aga mi osobiście Plaga bardzo się podobała.od jakiegoś czasu jakoś nie trawię ciężkich horrorów.a taki thriller jest ok. nie wiem czy to z wiekiem przyszło czy jak bo jeszcze do niedawna uwielbiałam horrory-czytać i oglądać:sorry:
Kaja no to niedobrze się dzieje:no: miejmy nadzieję że do jutra się poprawi:tak:
Justysia powodzonka przy przekłuwaniu uszu.jak znam życie to będziesz bardziej przeżywała niż Julcia:-p
Sylcia a ty jutro u Natalii będziesz?

Dziewczyny informuje wszem i wobec ze moja bbomowa skrzynka jest juz pusta i sorki ze jak ktoras pisala to nie odpisywalam ale mialam full i nie dostawalam wiadomosci.... weszlam sobie dzisiaj na maila a tam 30 wiadomosci ze mam zapelnionom skrzynke.... ale sierota ze mnie masakra..... zeby nie zauwazyc czegos takiego :sorry:

Natalia ja tak na 99% też będę ;)Amelii gorączka spada więc odpuszczę sobie ten szpital, i małą zostawię w domu jutro raczej tylko wiecie co < w sumie to będzie pytanko do tych mam które mają dzieci w szkole> ja nie wiem ile może dziecko tutaj opuścić dni w szkole:cool: Młada ma juz tydzień a ktos ki powiedział że jeżeli opuści w ciągu roku 20 dni to kuratora dają:eek: Amela ma ok tygodnia bo właśnie na takie przeziębienia a boje się jak niedaj Boże złapie ją coś na dłużej to co??!! może któraś z Was wie:confused2:

Hejka Kaja nie jest tak źle z tym kuratorem to przereklamowana sprawa;-) moje w zeszłym roku bardzo chorowały aklimatyzowały się i potem byłam w polsce i tylko poszłam do dyrektora wytłumaczyłam i finito:tak:na szczęście w tym roku jeszcze ani dniówki nie zaniedbały ale co będzie później?? a z tym twoim szkrabem może być nieciekawie jak ją bolą stawy żeby jakiejś grypy nie przeziębiła i szkarlatyny nie miała:no: Justyś baw się kochana i wraaaaaaaaacaj :))

no ja w takim razie też się zjawię u Natalii bo może lada dzień się rozpakuję więc trzeba korzystać:-);-)
Kaja a z tą szkołą to nie martw się na zapas.przecież jak dziecko choruje to logiczne że nie pójdzie do szkoły.lepiej zostać dłużej w domu niż potem walczyć z powikłaniami.najwyżej tak jak Martuana pójdziesz i wytłumaczysz nieobecność i po sprawie
Martuana jak tam przygotowania na przyjęcie mamusi?:-p

:no: Justyś baw się kochana i wraaaaaaaaacaj :))

ojjj jak tu mi dobrze Jula to nawet teraz spi z dziadkami w sypialni nie musze wstawac na karmionko hihihiih odpoczne za wszystkie czasy... i wszyscy tak ja chwala ze taka grzeczniutka i w ogole wszyscy zbzikowali.....
ale nie martw sie juz niedlugo mi sie zateskni bo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej a dom w irlandi teraz mamy wiec na bank wroce i nadrobie nieobecnosc :):):) sciskam goraco :*

Dziewczyny informuje wszem i wobec ze moja bbomowa skrzynka jest juz pusta i sorki ze jak ktoras pisala to nie odpisywalam ale mialam full i nie dostawalam wiadomosci.... weszlam sobie dzisiaj na maila a tam 30 wiadomosci ze mam zapelnionom skrzynke.... ale sierota ze mnie masakra..... zeby nie zauwazyc czegos takiego :sorry:

No to niezle miec pelna skrzynke :)) Ja to zazwyczaj co jakis czasu ja oprozniam :))

Natalia ja tak na 99% też będę ;)Amelii gorączka spada więc odpuszczę sobie ten szpital, i małą zostawię w domu jutro raczej tylko wiecie co < w sumie to będzie pytanko do tych mam które mają dzieci w szkole> ja nie wiem ile może dziecko tutaj opuścić dni w szkole:cool: Młada ma juz tydzień a ktos ki powiedział że jeżeli opuści w ciągu roku 20 dni to kuratora dają:eek: Amela ma ok tygodnia bo właśnie na takie przeziębienia a boje się jak niedaj Boże złapie ją coś na dłużej to co??!! może któraś z Was wie:confused2:

Fajnie ze bedziesz kochana dawno Cie nie widzialam ! A co do szkoly to zdaje mi sie ze tak jak mowii Marta pojdziesz i powiesz co i jak Przeciez kazdy choruje i dziecko i starszy przeciez to normalne

ojjj jak tu mi dobrze Jula to nawet teraz spi z dziadkami w sypialni nie musze wstawac na karmionko hihihiih odpoczne za wszystkie czasy... i wszyscy tak ja chwala ze taka grzeczniutka i w ogole wszyscy zbzikowali.....
ale nie martw sie juz niedlugo mi sie zateskni bo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej a dom w irlandi teraz mamy wiec na bank wroce i nadrobie nieobecnosc :):):) sciskam goraco :*

Dziewczyno to Ty sie masz naprawde superowo Wolne masz ze hej :))

reklama
Do góry