madziakowalik
Fanka BB :)
Witam mamusie .
Ja juz wracam do normalnego zycia tzn. wszystko poukladane z dzidzia i mamusia tez sie dobrze juz czuje ( waga prawie jak przed ciaza :-):-):-)) . Mayeczka budzi sie co trzy godzinki na jedzonko ogolnie grzeczna dziewczynka mamusi :-). Drozdusia a jak Twoj malutki i malutka ???? Pozdrawiam :-)
Ja juz wracam do normalnego zycia tzn. wszystko poukladane z dzidzia i mamusia tez sie dobrze juz czuje ( waga prawie jak przed ciaza :-):-):-)) . Mayeczka budzi sie co trzy godzinki na jedzonko ogolnie grzeczna dziewczynka mamusi :-). Drozdusia a jak Twoj malutki i malutka ???? Pozdrawiam :-)

Lola na szczęście padła szybciutko i znowu podczas jedzenia kolacyjki
przynajmniej nie musiałam się z nią szarpać.zaniosłam do łóżeczka i z głowy.może lepiej że nie śpi w dzień bo wieczorem pada jak kawka
no i musi częściej biegać z Anitą
a ja noc też miałam świetną.Lola co prawda super bo obudziła się dopiero o 3 i szybko zasnęła spowrotem ale mały co chwila piszczał.dawałam mu co chwila smoczka ale i tak wypluwał. brałam go na ręce żeby się uspokoił ale chwilę po odłożeniu to samo.nie wiem może z 1,5 godziny przespałam
a w dzień to nie ma dziecka.chyba mu się pory dnia i nocy pomieszały
a ja z małym troche mam problemu bo kolki ale nocki przesypia supcio raz tylko na butle się budzi dobrze że mam Madzie Ona dla niego jak lekarstwo i w dzień mi pomaga ma na niego sposoby
Drozdusia ciesze się że już w domciu maluszek śliczny;-):-)