reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień dobry:-) a tutaj widzę bez zmian....no ale mamy weekend więc nie ma co się dziwić:sorry: może w tygodniu coś się rozbuja:eek:
ms.marple doleciałaś już?jak podróż?
zmykam w takim razie,może potem będzie z kim poklikać:-p

dzien doberek:)
ja sie melduje i znikam bo czeka nas duuuuuzo pracy:)
idziemy podpisac kontrakt o 12 na nowy domek i od razu sie przeprowadzamy!!!!!!!tak wiec moje drogie prawdopodobnie nie bede miec neta( chyba ze ktos bedzie mial niezabezpieczony to se pociagne hehehhe).....tak wiec prosze wybaczyc i usprawiedliwic moja nieobecnosc...

ja sie usprawiedliwiam dopiero do domu wrocilam :) od rana od 7 mnie nie bylo z przerwa na przebranie hihiihih a dzisiaj wychodze chce otworzyc drzwi od samochodu i zonk zamarzniete musialam niezle szarpnac zeby sie otworzyly hihihih ale pochwale sie ze juz mi jazdy lepiej ida hihihi jada :)
milego wieczorku laski :)
Drozdusia jutro napisze jak pracuje bo jutro bede na 100%wiedziec :)

Hejka dziewuszki ;-) no ja się wcale nie dziwie ż;-)e tu tak pustko :-D przy takich mężusiach jak np, mój hhehe posprzątał ugotował dziećmi się zajoł i tak pachnie wow same pyszności i jeszcze mną się zajmuje ;-):-D a my znowu weekend filmowy:-D Agula a gdzie teraz się przeprowadzasz?? i to się chyba tak z dnia na dzień wyklarowało co? napisz cosik więcej :tak: lece bo moja miłość czzeka hihihi:-D

reklama
Do góry