reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

my w sobotę ściągnęliśmy choinkę ze strychu, żeby zobaczyć w jakim jest stanie i tak z rozpędu już ja ubrałam:-D:-D:-D

to chyba najwcześniej ubrana choinka w moim życiu, jako że zazwyczaj ubierałam w wigilię albo dzień wcześniej w moje urodziny:tak::-D:-D

maluch jeszcze w sobotę ignorował drzewko a wczoraj zaczął ściągać bąbki:eek::-D:-D

Hahahahaha, Ms.Marple, czekaj, czekaj, jeszcze Bąbel zacznie się wspinać na choinkę ;-)

Ja przywiozłam z Polski taką zawieszkę glinianą w kształcie choineczki no i już wisi od soboty :sorry:! A co, jak szaleć to szaleć hahahahahahahahahaha...

reklama
no co ty! ja bym nie wytrzymała i kupiła chociaż małą:tak: nawet jak bym miała ją tutaj zostawić;-):-D:-D:-D

Ano widzisz, jednak trza było iść na kompromis no i w tym roku jeszcze drzewka nie będzie... Dobrze, że na święta jedziemy do mojej siostry to, chociaż tam Oliwka będzie przy choince łobuzować ;-)

dzien doberek:):):)
witam sie w poniedzialek:)
my tez juz mamy ubrana choinke!!!!!!!!!!:)od wczoraj.......kupilismy taka nie za duza w doniczce i juz w salonie stoi a jak slicznie lasem pachnie....ja nie wyobrazam sobie swiat bez choinki:)
dobra lece dalej bo dzis szczepienie mamy i pan przychodzi wykladzine klasc nowa w Kamili pokoju:)
a widzialyscie zdjecie mojej Mayki na NK??????/co ten szatan maly wyprawia????/ona juz stoi sama na wlasnych nogach...a dopiero minely jej 4 miesiace.....
lece paaaaaaaaaaa

reklama
dzien doberek:):):)
witam sie w poniedzialek:)
my tez juz mamy ubrana choinke!!!!!!!!!!:)od wczoraj.......kupilismy taka nie za duza w doniczce i juz w salonie stoi a jak slicznie lasem pachnie....ja nie wyobrazam sobie swiat bez choinki:)
dobra lece dalej bo dzis szczepienie mamy i pan przychodzi wykladzine klasc nowa w Kamili pokoju:)
a widzialyscie zdjecie mojej Mayki na NK??????/co ten szatan maly wyprawia????/ona juz stoi sama na wlasnych nogach...a dopiero minely jej 4 miesiace.....
lece paaaaaaaaaaa

Też już widziałam :-D:-D:-D!!! No, no, no, lada chwila zacznie chodzić ;-)! Silna z Niej Kobitka :tak:

Do góry