Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trochę jej odbija od tego siedzenia w domku

Krycha ja tam nie mam pojęcia najlepiej jak ją lekarz obejrzy.może to zwykły gruczoł albo coś torbielowatego i samo się chłonie....przypominam sobie że moja chrześniaczka przez pierwsze 4 lata miała taki guzek tyle że na szyi.też się wszyscy martwili bo to przy węzłach chłonnych itd ale dzisiaj nie ma śladu a mała jest zdrowa.najlepiej skonsultować to z lekarzem![]()

!
no i gratuluję mamusiu masz od teraz przerąbane;-)

krycha może i te przygotowania są trochę męczące (kwestia dobrego zaplanowania) ale za to efekt... ehh niektóre potrawy robię tylko raz w roku i wtedy fantastycznie smakują w atmosferze świątecznej --choinka, ubrany dom i stół --nie zamieniłabym tego na nic nierobienie ;-)
a co do spotkanka to proponujemy wizytę w tons of fun:
w piątek 18go grudnia od10:30 do 12:30
będzie mikołaj, za 8E od dziecka w tym: jakaś torebka za słodyczami, helowy balonik do zabrania dla dziecka
herbata-kawa i ciastko dla rodzica,
nie trzeba rezerwować wystarczy przyjść
z tego co się zorientowałam to chętne już są:
ja, drozdusia, justysia, martuana, natinke, aga, camomile(jesli brat zostanie w domku)
chyba więcej nie pamiętam,
proszę mi odświeżyć pamięć;-)to dopiszę![]()

a gdzie te spotkanko bedzie Bozencia? tam za Aldikiem?????w tym centrum?????

a ja dopiero myślę nad obiadem