beakta
Mammy of boys & girl
W Ennis 150 euro za warkoczyki u murzynki...tyle placilam dokladnie rok temutu zresztą pewni to drogie no i nie ma chyba co liczyć na polską obsługe??!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W Ennis 150 euro za warkoczyki u murzynki...tyle placilam dokladnie rok temutu zresztą pewni to drogie no i nie ma chyba co liczyć na polską obsługe??!!

normalnie zamurowany na dlugosci jakies 0.5 metra i w dodatku koniec tego kabla jest przykrecony do takiego duzego gniazdka z czerwona lampka(pewnie wiecie) wiec tu jak nic jest potzrebny elektryk juz nie mowiac ze jakis budowlaniec z mlotem tez by sie przydal. Jakby nie mogla byc zwykla wtyczka jak w PL. Przed chwila napisalam mojej wlascicielce nastepnego sms z ta mila informacja i czekam co ona na to:-)Witam.Nie mam slow normalnie. Wczoraj napisalam do mojej wlascicielki ze mi sie zepsula kuchenka elekryczna na co ona dzwoni po dwoch godzinach ze kupila mi nowa i ze dzisiaj do poludnia mi ja przywioza i wezma stara tylko mam sie upewnic zeby ta stara byla odlaczona od gniazdka i powtarza mi to dwa razy, wiec sobie mysle no przeciez potrafie wyciagnac kabel z gniazdka. Wieczorem zaciagnelam meza zeby mi ta kuchenke odsunal co dojde do kabla a tam patrze....kabel zamurowany!!!normalnie zamurowany na dlugosci jakies 0.5 metra i w dodatku koniec tego kabla jest przykrecony do takiego duzego gniazdka z czerwona lampka(pewnie wiecie) wiec tu jak nic jest potzrebny elektryk juz nie mowiac ze jakis budowlaniec z mlotem tez by sie przydal. Jakby nie mogla byc zwykla wtyczka jak w PL. Przed chwila napisalam mojej wlascicielce nastepnego sms z ta mila informacja i czekam co ona na to:-)

hehehe aine do mnie tez bys mogla przylezc na kawke......jesli chcesz![]()
a żebyś wiedziała, ze przylezę, tylko napisz kiedy i gdzie..:-)a do mnie możesz w każdej chwili, daj tylko cynk na pw-niedaleko masz hehe.
co Wy na to? ja uważam, że bardzo fajne osoby się tu zebrały. Poznałam już Megan, Natalia odwiedza mnie regularnie-z czego się baaardzo cieszę, nie ukrywam:-)< a mieszka daleko ode mnie>.Zrobmy tak, ze w ktoryś weekend zostawimy dzieciaki tatusiom i zrobimy sobie babski wieczór przy filmach, winku itp.Co o tym myślicie??
do dziś podłoga niezrobiona.
... Nic dziś nie robię (ponad to co muszę ;-))!!! Mam nadzieję, że Oliwka da mi odpocząć
! Trochę mi szkoda pogody, ale trudno, nie da się wszystkiego zrobić na raz, a ja przecież muszę mieć siłę do opieki nad moją Pyzą, hehe...a w ktorej czesci miasta ty mieszkasz?
! Fajnie jest wyjść do ludzi, strasznie brakuje mi towarzystwa, ale co zrobić... Niestety nie mam autka, więc jestem troszkę "ograniczona"
... Ale bardzo się cieszę, że czasem moge sobie z Wami poklepać
, chociaż fajnie byłoby mieć towarzycho choć na spacerki, ech...stoi ta walizka w rogu i się na mnie patrzy;-)mam nadzieję,że zostanie tam choćby do świąt !!miłego popołudnia
Zrobmy tak, ze w ktoryś weekend zostawimy dzieciaki tatusiom i zrobimy sobie babski wieczór przy filmach, winku itp.Co o tym myślicie??![]()
- dla mnie najlepsza długość to do ramion! Trochę się zapuściłam, bo ostatni raz byłam u fryzjera w marcu, ale szybko to naprawię - już mam wizytę umówioną...